Ελλάδα

Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας κορωνοϊός: Κλείνει εξαιτίας του ιού

Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας κορωνοϊός: Κλείνει εξαιτίας του ιού
Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας κορωνοϊός: Η πολεμική αεροπορία πήρε την απόφαση να κλείσει το μουσείο της και όλων των δομών που έχουν επαφή με το κοινό.

Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας κορωνοϊός: «Στο πλαίσιο προστασίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού (COVID-19) και με αντικειμενικό σκοπό τη μείωση της διασποράς της νόσου, καθορίζεται η αναστολή λειτουργίας όλων των δομών που έχουν επαφή με το κοινό (Μουσείο ΠΑ και Μουσείο Ιστορίας), μέχρι νεωτέρας», όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση από το ΓΕΑ.

Επιπλέον παρέχονται οι ακόλουθες οδηγίες- κατευθύνσεις σε ό,τι αφορά τη λειτουργία στρατιωτικών λεσχών και γυμναστηρίων:

  • Αναστολή λειτουργίας όλων των γυμναστηρίων που βρίσκονται εντός στρατιωτικών χώρων,
  • Παράθεση γευμάτων για όλο το προσωπικό από τις στρατιωτικές λέσχες θα εκτελείται μόνο για κατανάλωση σε συσκευασία (πακέτο) και όχι για κατανάλωση εντός εγκαταστάσεων των λεσχών».

Υπενθυμίζεται ότι με προηγούμενη ανακοίνωση της η Πολεμική Αεροπορία είχε ενημερώσει για αναστολή λειτουργίας των συγκεκριμένων δομών που έχουν επαφή με το κοινό καθώς και οδηγίες -κατευθύνσεις που ίσχυαν μέχρι και τις 26 Μαρτίου 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments