Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [27/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [27/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [27/03/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [27/03/20].

κριός

Μπορεί η συμπεριφορά σου, να παρερμηνευτεί σαν φλερτ από τον εραστή σου… και ίσως χρειαστεί να δώσεις εξηγήσεις, που θα σε φέρουν σε αμηχανία. Αν όμως είσαι ελεύθερη, τότε κάποιος που θέλει να σε πλησιάσει, ψάχνει οποιαδήποτε δικαιολογία, για να εμβαθύνει μια συζήτηση μαζί σου. Η δική σου φιλική συμπεριφορά από κάποιους μπορεί να θεωρηθεί, σαν κάτι περισσότερο. Τα ερωτικά σου αυτό το διάστημα, είναι λίγο μπερδεμένα. Γι’ αυτό χρειάζεται να τα χειριστείς με προσοχή.

ταύρος

Ενώ θέλεις να ζεις άνετα και ισορροπημένα μέσα στη σχέση σου, ο εραστής σου φαίνεται πως δυσφορεί. Αυτό που φαινόταν προβλέψιμο ή σταθερό, τώρα θα είναι ασταθές και απρόβλεπτο. Προσπάθησε με όποιο τρόπο μπορείς, να σταματήσεις την όποια πρόκληση. Πολλά θα φαίνονται μεταβλητά στα ερωτικά σου, αυτό το διάστημα. Πίστεψε όμως, πως η σταθερότητα προσπαθεί να επιστρέψει.

δίδυμοι

Δεν θα χρειαστεί μεγάλη πρόοδος στα ερωτικά σου για να νιώσεις ανακουφισμένη. Θα βιώσεις μια θετική αλλαγή, που θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στη σχέση σου. Μια αβέβαιη πτυχή της ερωτικής σου ζωής, εξαφανίζεται. Η εμπιστοσύνη ή η βεβαιότητα που την αντικατέστησε, μπορεί να είναι καθυστερημένη… αλλά «κάλιο αργά παρά ποτέ».

zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Κάτι που αφορά τα ερωτικά σου, παίρνει το πράσινο φως. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το παρόν, για να μεταφέρεις τη σχέση σου, σ’ ένα νέο και συναρπαστικό επίπεδο. Τώρα, υπάρχει μια ισχυρότερη αίσθηση δέσμευσης. Οποιαδήποτε αλλαγή συμβαίνει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα βοηθήσει ώστε ν’ αφήσετε πίσω σας όλες τις αβεβαιότητες και τις ανασφάλειές σας. Πίστεψε στο καινούργιο ξεκίνημα, και άφησε πίσω σου το παρελθόν!

λέων

Οι ρομαντικές εξελίξεις θα γίνουν με μεγαλύτερη ταχύτητα τώρα. Όσο κι αν ακούγεται συναρπαστικό αυτό, ίσως χρειαστεί να κάνεις ορισμένες αλλαγές, για να τις προσαρμόσεις. Ίσως να έχεις περισσότερους από έναν θαυμαστές αν είσαι ελεύθερη. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ό,τι ήταν ήρεμο στο δεσμό σου, θ’ αποκτήσει ένταση. Πιστεύεις πως υπάρχει, κάτι καλύτερο?

παρθένος

Υπάρχουν όρια όσον αφορά την σιγουριά που μπορείς να νιώσεις με συγκεκριμένα ερωτικά σενάρια. Πολλά απ’ αυτά, θα φαίνονται λιγότερο αγχωτικά, αν δεχτείς πως κάτι είναι συναρπαστικό και ενδιαφέρον…. και δεν ψάχνεις απαντήσεις, σ’ αυτό που συμβαίνει. Η σιγουριά, θα φέρει μια ισχυρότερη αίσθηση σταθερότητας. Όμως μην ξεχνάς πως πρέπει να υπάρχει και διασκέδαση στη σχέση σου. Προσπάθησε λοιπόν να χαλαρώσεις και να αφήσεις τις εξελίξεις να ξεδιπλωθούν τώρα, με ευχάριστο τρόπο.

ζυγός

Ίσως αναρωτιέσαι αν μπορείς ν’ αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου, στον αγαπημένο σου. Υπάρχουν όμως οφέλη για να μην τα εκφράσεις απαραίτητα, με λόγια. Κράτα κλειστά τα χαρτιά σου. Διατήρησε κάποιο μυστήριο γύρω σου. Γιατί αν του μιλήσεις τώρα, θα φανεί πως ζητάς πολλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

σκορπιός

Θα πάρεις μια μικρή γεύση από κάτι απολαυστικό στα ερωτικά σου, και θα θελήσεις περισσότερα. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με μια καινούργια σχέση ή με κάτι καινούργιο, στην ήδη υπάρχουσα. Αλλά η αποστολή της αγάπης σου, περιλαμβάνει αυτοσυγκράτηση. Απόλαυσε μια μικρή «δοκιμή», αλλά πράξε λογικά. Γιατί διαφορετικά μπορεί να «χορτάσεις» γρήγορα…. ακόμη κι αν πρόκειται για κάτι παθιασμένο ή αισθησιακό!

τοξότης

Υπάρχει ένα ασταθές σενάριο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αυτό το διάστημα. Εκεί που όλα φαίνονται μια χαρά τη μια στιγμή, κάτι μπορεί να προκύψει και ν’ ανέβουν οι τόνοι χωρίς προειδοποίηση, την αμέσως επόμενη. Απέφυγε ευαίσθητες συζητήσεις που ξέρεις καλά, πως μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Στα ερωτικά σου αυτό το διάστημα, ακολούθησε το ρητό που λέει: «αν δεν μπορείς να πεις κάτι καλό, μην πεις τίποτα». zodia-love-erotas-zevgari-1200x801

αιγόκερως

Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις, παρά απαντήσεις στη σχέση σου αυτό το διάστημα. Αλλά αντιστέκεσαι στο να κάνεις υποθέσεις ή να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα, με τα αποσπάσματα των πληροφοριών που έχεις στη διάθεσή σου. Ακόμα κι αν λειτουργήσεις με όση λογική σε χαρακτηρίζει σ’ αυτό που εκτυλίσσεται στα ερωτικά σου, μπορεί να μην καταφέρεις να δεις μια κατάσταση με ακρίβεια. Προς το παρόν, παρατήρησε και περίμενε.

υδροχόος

Υπάρχει ενθουσιασμός, που φαίνεται να δημιουργεί μια αίσθηση περιπέτειας στη σχέση σου. Να δέχεσαι τις ευκαιρίες που εμφανίζονται τώρα. Όπου επικρατεί ρουτίνα, ή όπου νιώθεις παγιδευμένη με το ταίρι σου σε μια ζώνη άνεσης, σύντομα θα γευτείς μαζί του, την αύξηση της αδρεναλίνης σας. Χρησιμοποιήστε τη, για να εξερευνήσετε και να πειραματιστείτε μαζί στη σχέση σας!

ιχθύες

Παρόλο που θέλεις να κάνεις υπομονή σε ένα ερωτικό σενάριο, ο αγαπημένος σου μπορεί να έχει άλλες ιδέες. Μια αισθητή και ανυπόμονη πίεση από μεριάς του, μπορεί να αυξηθεί. Παρά το πόσο πειστικός είναι ο εραστής σου, μπορείς να επιλέξεις αν θ’ ακολουθήσεις τον οποιοδήποτε εξαναγκασμό. Αν η διαίσθησή σου σε ενημερώνει να μη βιαστείς….τότε, αυτό πράξε!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments