Ελλάδα

Άρτα κορωνοϊός: Δύο νέα κρούσματα σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου

Άρτα κορωνοϊός: Δύο νέα κρούσματα σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου
Άρτα κορωνοϊός: Τα κρούσματα παραμένουν σε αυστηρή καραντίνα στο σπίτι τους και παρακολουθούνται.

Άρτα κορωνοϊός: Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου δύο νέα κρούσματα του θανατηφόρου ιού διαπιστώθηκαν στην Άρτα. Συγκεκριμένα αναφέρει η  ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου: «Από τα ληφθέντα δείγματα των προηγούμενων ημερών στο νοσοκομείο της Άρτας, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν δύονέα θετικά περιστατικά ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό .

Έγινε άμεση κινητοποίηση και ενημέρωση του ΕΟΔΥ ενώ παραμένουν σε αυστηρή καραντίνα στην οικία τους και παρακολουθούνται .

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας ‘Αρτας έχει ήδη αρχίσει την ιχνηλάτηση των επαφών τους». Επιπλέον αναχώρησαν χθες το βράδυ, στις 23.00, από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για τα λιμάνια της Ανκόνα και του Πρίντεζι της Ιταλίας, οι 19 Ιταλοί οι οποίοι βρίσκονταν σε αναμονή για επαναπατρισμό στο κάμπινγκ του Δρεπάνου, καθώς και άλλα εννέα άτομα, επίσης Ιταλοί υπήκοοι, οι οποίοι είχαν ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες επαναπατρισμού τους με την ιταλική πρεσβεία.

Το Λιμενικό Σώμα Ηγουμενίτσας καθώς και η Λιμενική Αστυνομία, με την αυτοπρόσωπη παρουσία των διοικητών τους και την συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηγουμενίτσας, πραγματοποίησαν την επιχείρηση, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας για τη Δημόσια Υγεία και σε συνεργασία με εκπρόσωπο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, προχώρησαν και στη διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού.

Στο Δρέπανο φιλοξενούνται 15 άτομα από διάφορες χώρες της Ευρώπης

Παράλληλα στο Δρέπανο εξακολουθούν να φιλοξενούνται  δεκαπέντε άτομα από διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης για τους οποίους συνεχίζονται οι διαδικασίες προώθησης στις χώρες προέλευσης. Όλοι παρακολουθούνται και είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία της Ηπείρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments