Ελλάδα

Πάτρα φωτιά νεκρός: Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του έπειτα από πυρκαγιά σε μονοκατοικία

Πάτρα φωτιά νεκρός: Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του έπειτα από πυρκαγιά σε μονοκατοικία
Πάτρα φωτιά νεκρός: Η πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου κάτω υπό άγνωστες αιτίες, ενώ το θύμα ήταν ένας άνδρας 99 ετών.

Πάτρα φωτιά νεκρός: Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στην Πάτρα. Ειδικότερα η φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου σε σπίτι επί της οδού Παύλου Μελά στην Παραλία Πατρών ενώ τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Σημειώνεται πως το θύμα του τραγικού συμβάντος σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ένας άνδρας υπέργηρος, συγκεκριμένα 99 ετών, ο οποίος ζούσε μόνος του στη μονοκατοικία στην Πάτρα.

Έπειτα από το ξέσπασμα της πυρκαγιάς στο σημείο έσπευσε άμεσα σώμα της Πυροσβεστικής ύστερα από σχετική κλήση που δέχθηκε με τους πυροσβέστες  να επιχειρούν κατάσβεση της φωτιάς και να βρίσκουν νεκρό τον άτυχο άνδρα ο οποίος είχε εγκλωβιστεί μέσα στην οικία. Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής στο τραγικό συμβάν επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ενώ κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments