Θέσεις Εργασίας

Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες απολυμένους άμεσα

Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες απολυμένους άμεσα
Φαίνεται πως η κατάσταση που ζούμε παρουσιάζει και ευκαιρίες.

Η Amazon, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στον κόσμο, γνωρίζει τρομερή αύξηση των πωλήσεων λόγω της παγκόσμιας καραντίνας για τον κορωνοϊό και η μετοχή της βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε σταθερά ανοδική πορεία. Είδη πρώτης ανάγκης που παλιότερα δεν απασχολούσαν μεγάλο μέρος των πωλήσεών της (χαρτί τουαλέτας, φάρμακα), τώρα ξαφνικά έχουν τρομερή ζήτηση. Οι αποθήκες της εταιρείας έχουν τεράστια ανάγκη από εργατικά χέρια ενώ χιλιάδες θέσεις έχουν ανοίξει και για τα γραφεία της εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις θέσεις εργασίας που προσφέρει ο παγκόσμιος κολοσσός εδώ: https://search.amazondelivers.jobs/

Ποια είναι η amazon.com

Στα 30 του ο Τζεφ Μπέζος ήταν ήδη ένας πολύ επιτυχημένος χρηματιστής στη Νέα Υόρκη. Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν του αρκούσε. Το 1994 παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος μεγάλης επενδυτικής τράπεζας για να κάνει πράξη ένα φιλόδοξο όραμα. Από κοινού με την τότε γυναίκα του εγκατέλειψε το γραφείο του σε ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης για να μεταφερθεί σε ένα γκαράζ στο Σιάτλ, από όπου ξεκινά η ιστορία της Amazon, του μεγαλύτερου διαδικτυακού καταστήματος στον κόσμο.

Στόχος του Τζεφ Μπέζος ήταν να δημιουργήσει μια επιχείρηση με την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, η οποία να προσφέρει τα πάντα. Όλα ξεκίνησαν με το εμπόριο βιβλίων. Στις 5 Ιουλίου 1994 ιδρύει ένα διαδικτυακό βιβλιοπωλείο με το όνομα Cadabra, το οποίο αργότερα μετονομάζει σε Amazon. Τα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρία μετεξελίχθηκε στο μεγαλύτερο διαδικτυακό κατάστημα στον κόσμο. Σήμερα προσφέρει μεταξύ άλλων υπηρεσίες cloud, συνεχούς ροής με βίντεο και μουσική και πουλά σχεδόν τα πάντα. Στις ΗΠΑ διαθέτει μάλιστα ακόμα και διαδικτυακό σουπερμάρκετ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments