Ελλάδα

Κορωνοϊός Έλληνες ποδοσφαιριστές: Μαζεύουν χρήματα για να δημιουργηθεί ΜΕΘ

Κορωνοϊός Έλληνες ποδοσφαιριστές: Μαζεύουν χρήματα για να δημιουργηθεί ΜΕΘ
Κορωνοϊός Έλληνες ποδοσφαιριστές: Σε μια συγκινητική πρωτοβουλία προχωρούν οι Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, σε συνεννόηση με τους αρχηγούς των ομάδων της Super League.

Κορωνοϊός Έλληνες ποδοσφαιριστές: Σε μια ιδιαίτερη πράξη ανθρωπιάς, που αποδεικνύει πως η υγεία βρίσκεται πάνω απ’ όλα, προχωρούν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Όπως ανέφερε ο ΣΠΟΡ FM, οι Έλληνες παίκτες του εξωτερικού έχουν έρθει σε επαφή με τους αρχηγούς των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και με αυτούς των υπόλοιπων ομάδων της Super League προκειμένου να μαζέψουν αρκετά χρήματα, ώστε να δημιουργηθεί τουλάχιστον μία Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και αν είναι εφικτό να δημιουργηθεί και δεύτερη.

Το ποσό που ήδη έχει μαζευτεί είναι αρκετά μεγάλο, ενώ οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτή την αξιέπαινη κίνηση είναι ολοένα και περισσότεροι δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στους συμπατριώτες τους σε μία δύσκολη περίοδο λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Σημειώνεται, πως όλες οι ομάδες της Super League είναι ενήμερες για αυτή την πρωτοβουλία, ενώ οι ποδοσφαιριστές είναι σε επικοινωνία με το υπουργείο Υγείας προκειμένου να ενημερωθούν για τις ανάγκες του συστήματος δημόσιας υγείας.

Ελλάδα: 95 νέα κρούσματα σήμερα – 1.156 συνολικά – 38 νεκροί

Σύμφωνα με την πρόσφατη ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσίοδρα, 95 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 1.156. Όπως είπε 69 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι, ενώ συνολικά, έχουν γίνει 15.151 έλεγχοι και το 5% της νόσου χρειάζεται θεραπεία.

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό σήμερα, μέσα σε λίγες ώρες ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 38. Τα πέντε τελευταία θύματα είναι ένας 40χρονος και τέσσερις ηλικιωμένοι, οι οποίοι νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη. Ο 40χρονος νοσηλευόταν με κιρσορραγία στο Αττικό, ένας 62χρονος στο Σωτηρία με καρδιολογικά προβλήματα, ένας 65χρονος στο ΑΧΕΠΑ και ένας ένας 71χρονος από την Ξάνδη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα), καθώς και μία 86χρονη στο Σισμανόγλειο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments