Διεθνή

Κορωνοϊός Πορτογαλία: Νεκρός 14χρονος αθλητής από τον ιό

Κορωνοϊός Πορτογαλία: Νεκρός 14χρονος αθλητής από τον ιό
Θλίψη έχει σκορπίσει στην Πορτογαλία ο θάνατος ενός 14χρονου αθλητή από κΚορωνοϊός Πορτογαλία:ορωνοϊό.

Κορωνοϊός Πορτογαλία: Ο νεαρός παίκτης του ποδοσφαίρου σάλας, Βίτορ Ραφαέλ Μπάστος Γκοντίνιο, είναι ένα από τα νεότερα θύματα του κορωνοϊού στον κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 14 ετών, τα ξημερώματα της Κυριακής σε νοσοκομείο της Πορτογαλίας. Ακόμη μια απόδειξη πως ο φονικός ιός δεν κάνει διακρίσεις ενώ συνεχίζει να προκαλεί τρόμο και να αφήνει πίσω του χιλιάδες θύματα σε όλον τον κόσμο.

Ο νεαρός αθλητής, ο οποίος έπαιζε ποδόσφαιρο σάλας στην ομάδα της Μασέδο στην περιοχή του Αβέιρο διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, το Σάββατο 28 Μαρτίου, καθώς υπέφερε από ψωρίαση.

Εκεί του έγινε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο βγήκε θετικό και τα ξημερώματα της Κυριακής ο μικρός έχασε τη μάχη και κατέληξε. Ο απροσδόκητος χαμός του έχει προκαλέσει σοκ στις τάξεις της ομάδας του, η οποία τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα, όπου αναφερόταν χαρακτηριστικά: “Αυτή την φορά δεν μπόρεσες να ντριμπλάρεις τον αντίπαλο, όπως τόσες φορές έκανες! Είμαστε κομμάτια και χωρίς λόγια! Αναπαύσου εν ειρήνη Πρωταθλητή!”.

Την ίδια ώρα αυξάνονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των αρχών η Πορτογαλία μετρά 5.170 νοσούντες ενώ οι νεκροί ανέρχονται στους 100. Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν το Σάββατο ξεπέρασε τα 900 άτομα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας. Επιπλέον, οι θάνατοι που σχετίζονται με τον κορωνοϊό στην Πορτογαλία ανέρχονται σε 100.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments