Lifestyle

Το μπούστο της Σοράγια είναι από άλλον πλανήτη

Το μπούστο της Σοράγια είναι από άλλον πλανήτη
Όσοι δεν ήξεραν τη Σοράγια ήρθε η ώρα να την μάθουν.

Το Instagram καθημερινά “βομβαρδίζεται” από φωτογραφίες γυναικών που επιδεικνύουν τα κάλλη τους. Πολλές από αυτές είναι ξεχωριστές, άλλες μοιάζουν πολύ η μία με την άλλη. Μέσα στον… σωρό όμως σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που δύσκολα περνούν απαρατήρητες. Όπως για παράδειγμα αυτή της εκρηκτικής Σοράγια.

Το μοντέλο από τη Σερβία έχει δημιουργήσει ένα Instagram… όνειρο κάθε άνδρα. Το βιογραφικό της Σοράγια Βούτσελιτς είναι άκρως πληθωρικό κάτι βέβαια που συνδυάζεται αρμονικά και με το εκπληκτικό της σώμα. Από να αρχίσεις και που να τελειώνεις βλέποντάς την. Από τα ατελείωτα πόδια της, τα “πλούσια” οπίσθια που παραλύουν τα πάντα στη θέα τους ή το ασύλληπτο μπούστο; Το μοντέλο από τη Σερβία έχει όλα όσα προσέχει κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του.

Στη χώρα της θεωρείται – και όχι άδικα – ως ένα από τα πιο εκτυφλωτικά πρόσωπα της εγχώριας σόουμπιζ. Η παρουσία της στη τηλεόραση και την εκπομπή “Τροχός της τύχης” ήρθε να απογειώσει τη δημοτικότητά της και να την εδραιώσει και στον χώρο των μίντια.

Κατά το παρελθόν τα Μέσα την έχουν συνδέσει με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή και σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νειμάρ βγάζοντας στη δημοσιότητα κοινές τους εξόδους. Βέβαια όσοι την γνωρίζουν καλύτερα ξέρουν πως επί σειρά ετών υπήρξε ένα από τα καλύτερα κουνελάκια του Playboy επί ευρωπαϊκού εδάφους. Όλες αυτές οι πληροφορίες ωστόσο πηγαίνουν σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι φωτογραφίες της στο Instagram “σκεπάζουν” τα πάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments