Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [29/03/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [29/03/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [29/03/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [29/03/20].

Κριός

Προχωρήστε μια νέα ρομαντική κατάκτηση στο επόμενο επίπεδο. Η αισθησιακή ενέργεια και η τόλμη σας εγγυώνται την επιτυχία του εγχειρήματος. Μην διστάζετε. Παίξτε τα όλα για όλα.

Ταύρος

Προκύπτουν διαρκώς ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Το μυστικό είναι να ξέρετε πού πρέπει να ψάξετε. Η ομορφιά κρύβεται στα πιο παράξενα μέρη. Μόλις εντοπίσετε αυτό που ψάχνετε, δεν θα μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω του. Κάντε την κίνησή σας.

Δίδυμοι

Ποτέ δεν μπορούσατε να το παίξετε δυναμικοί και μυστηριώδεις. Και γιατί να το κάνετε άλλωστε; Η γοητεία και το χιούμορ σας δεν περνούν απαρατήρητα. Παρά ταύτα, καλό είναι κάποιες φορές να μένετε σιωπηλοί. Είναι πιο σέξι.

zodia-love-erotas4-1200x750

Καρκίνος

Είναι αρκετά δύσκολο να εγγυηθείτε για την ευτυχία κάποιου άλλου. Ούτε καν εσείς δεν μπορείτε να το κάνετε. Ωστόσο, μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά τις συνθήκες, τουλάχιστον για τα πιο κοντινά σας άτομα.

Λέων

Όλες οι σχέσεις έχουν ανάγκη από αλλαγή και πρόοδο. Μπορεί να μην είστε σίγουροι για το πού θα πρέπει να πάτε στη συνέχεια… Έχετε αρκετά συγκεκριμένες απόψεις σε αρκετά θέματα. Αλλά είστε σίγουροι ότι αυτές οι ιδέες ταιριάζουν με τη ζωή σας, όπως έχει διαμορφωθεί τώρα; Σκεφτείτε το καλά.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε γοητευμένοι από κάποιο ασυνήθιστο άτομο. Αλλά είστε βέβαιοι ότι η ιδιοσυγκρασία σας ταιριάζει με την προσωπικότητά του; Γιατί δεν βλέπετε πρώτα πώς θα πάει; Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζυγός

Έχετε ανάγκη να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Ο κοινωνικός σας κύκλος είναι φανταστικός αλλά έχετε ανάγκη από μια αλλαγή. Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και σύντομα θα γνωρίσετε κάποιο υπέροχο άτομο. Έστω και διαδικτυακά.

Σκορπιός

Απολαύστε την ηρεμία σας. Βυθιστείτε με τις ώρες στην μπανιέρα, μαγειρέψτε ό,τι σας αρέσει περισσότερο και ακούστε χαλαρωτική μουσική. Ποιος είπε ότι η καραντίνα δεν μπορεί να γίνει διασκεδαστική;

Τοξότης

Πάντα επιθυμείτε να βελτιώνετε τον εαυτό σας. Φυσικά αυτό περιλαμβάνει και την ερωτική σας ζωή. Ευτυχώς για εσάς, τα άστρα σήμερα ευνοούν την υιοθέτηση καινούργιων υγιεινών συνηθειών. Πολύ σύντομα θα σας γίνουν δεύτερη φύση. zodia-love-erotas6-1200x766

Αιγόκερως

Κάποιος/α συνάδελφός σας μπορεί να αποδειχτεί η καλύτερη παρέα αυτές τις μέρες. Μήπως τρέχει και κάτι περισσότερο μεταξύ σας; Έχετε όλο το χρόνο για να το ανακαλύψετε. Απλά να προσέχετε. Μην αφήσετε τα προσωπικά σας να επηρεάσουν τη δουλειά σας.

Υδροχόος

Το γέλιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκτονώσετε το άγχος σας. Οι συνθήκες είναι δύσκολες για όλους μας. Δείτε μια κωμική σειρά που σας αρέσει, μιλήστε με τους φίλους σας, διαβάστε ένα αστείο βιβλίο. Σύντομα όλα θα είναι μια μακρινή ανάμνηση.

Ιχθύες

Αναζητήστε τρόπους για να φέρετε περισσότερη χαρά στη ζωή σας. Δοκιμάστε να κάνετε τα πράγματα με νέους και ενδιαφέροντες τρόπους, αντί να κολλάτε στα ίδια και τα ίδια. Γίνετε περισσότερο δημιουργικοί.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments