Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [29/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [29/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [29/03/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [29/03/20].

κριός

Μια σημαντική αλλαγή μπορεί να συμβεί στα ερωτικά σου, προκαλώντας το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου ατόμου. Εκεί που νόμιζες πως το ταίρι σου απομακρυνόταν από το δικό σου μήκος κύματος, θα ανακαλύψεις πως ένας μικρός θετικός υπαινιγμός από μεριάς σου, είναι το μόνο που χρειάζεται για να τον εμπνεύσεις περισσότερο. Με τα σωστά λόγια και με λίγη υπομονή, θα τα καταφέρεις.

ταύρος

Αυτό που έρχεται στο φως ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, θεώρησέ το περισσότερο σαν ένα ενδιαφέρον κίνητρο, παρά σαν κάτι ύποπτο. Μπορεί κάτι να μην έχει παραβιαστεί εσκεμμένα… γι’ αυτό καλωσόρισέ το. Μην φοβάσαι και μην δυσανασχετείς. Είναι θετικό, θα σε ωφελήσει…. και ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

δίδυμοι

Βλέποντας την διασκεδαστική πλευρά σ’ αυτό που αρχικά σου φαινόταν σοβαρό, μπορεί να μειώσει το άγχος στην ερωτική σου ζωή. Το ότι φωτίστηκε ένα προσωρινό ζήτημα, σε βοηθάει να το δεις με τη σωστή προοπτική. Μπορεί ο τρόπος που σκέφτεστε με το ταίρι σου για να βρείτε μια λύση σ’ ένα θέμα που σας φέρνει σε αμηχανία, να είναι αυτό που φωτίζει τον κόσμο σας.

zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Υπάρχει ένας περίεργος δεσμός ανάμεσα στην έλξη που νιώθεις για κάποιο άτομο και στον τρόπο που αυτό προβάλλεται επαγγελματικά. Είτε πρόκειται για την επιλογή της καριέρας του είτε για την πρωτοβουλία του να καταφέρει κάποια θετικά αποτελέσματα που σχετίζονται με την καριέρα του, θα δεις αυτό το άτομο, με καινούργια μάτια. Μπορεί επίσης να μην αρνηθείς το γεγονός, πως όταν καθιερωθεί επίσημα, θα είναι μια αλλαγή.

λέων

Μια σοβαρή προσέγγιση ή στάση από μεριάς σου, μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται, για να δημιουργηθεί ένα παρόμοιο επίπεδο αμεσότητας από τον αγαπημένο σου. Η διασφάλιση ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα, φέρνει ανακούφιση και νέα επίπεδα ειλικρίνειας και οικειότητας στη σχέση σας. Εσύ γνωρίζεις καλά πως το ταίρι σου, θα εκτιμήσει την επιθυμία σου ν’ αποφεύγεις τις υπεκφυγές. Ο έρωτας είναι πιο σέξι, όταν είναι σοβαρός. Μην περιμένεις όμως πολύ καιρό, για να διασαφηνίσεις τα πράγματα.

παρθένος

Μπορεί να υπάρξει βελτίωση στη σχέση σου, αν υιοθετήσεις πιο ανοιχτό μυαλό στις ερωτικές σου υποθέσεις. Υπάρχουν πιθανότατα περισσότερα από όσα φαίνονται στη σχέση σου. Σε περιμένει μάλιστα, μια ευχάριστη ανακάλυψη σύντομα. Γι’ αυτό, επέτρεψε σε μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη να αποκαλυφθεί.

ζυγός

Ο αυθορμητισμός και η φαντασία φέρνει τώρα, μια ευχάριστη μεταμόρφωση στα ερωτικά σου. Η αίσθηση της περιπέτειας ή το πιο ανοιχτό μυαλό που υιοθετείς, φέρνει μια σειρά από νέες ρομαντικές δυνατότητες. Αυτή είναι η στιγμή να τολμήσεις να αντιμετωπίσεις διαφορετικά, τα ερωτικά σου ζητήματα. Αν η καρδιά σου σε προτρέπει να ρισκάρεις….τότε δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να το κάνεις.

σκορπιός

Οι οικονομικές ανησυχίες ή οι περιορισμοί πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Επίσης ενδέχεται να υπάρξουν πολλά περισσότερα που θα κερδίσεις, ενισχύοντας μια πνευματική σχέση με τον εραστή σου, αντί να πιστεύεις πως τα χρήματα πρέπει να διευκολύνουν τη διασκέδαση, την απόλαυση ή την ευτυχία. Με λίγη φαντασία, μπορείς να διασκεδάσεις και να γελάσεις όσο λαχταράει η καρδιά σου. Δεν υπάρχει εξάλλου, καλύτερο αφροδισιακό.

τοξότης

Βλέποντας τον εραστή σου με ένα καινούργιο φως, θα είναι αυτό που θα βοηθήσει ώστε να ενισχύσεις τη σχέση σου. Είναι μια εποχή που πρέπει να καθοδηγείται από μια αίσθηση γοητείας για το άτομο που σ’ ενδιαφέρει, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Μια ανακάλυψη αναμένει…. αν είσαι πρόθυμη να εξερευνήσεις τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του αγαπημένου σου. Πρέπει όμως να διαθέτεις αρκετή υπομονή κι ευαισθησία. zodia-love-erotas-zevgari-1200x801

αιγόκερως

Υπάρχει διασκέδαση και πολύ ερωτικό δυναμικό ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Θα νιώσεις το δέος της δημιουργικής του έκφρασης, είτε πρόκειται για κάτι που αφορά τα καλλιτεχνικά του ταλέντα ή μια μουσική του επιδίωξη. Η κοινή δημιουργική σας έκφραση για να ενισχύσετε τη σχέση σας, θα σας αποκαλύψει σύντομα τα θετικά αποτελέσματα.

υδροχόος

Προσπάθησε να μην θεωρήσεις τον αέρα της σοβαρότητας που διαπερνάει τώρα την ερωτική σου ζωή, σαν ένα πιθανό πρόβλημα. Θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις μια πιο μακροπρόθεσμη προσέγγιση σε θέματα που αφορούν τη σχέση σου. Πριν προσκαλέσεις τη χαρά και τη διασκέδαση στη σχέση σου, τα πράγματα πρέπει να γίνουν για ένα μικρό διάστημα…. σοβαρά.

ιχθύες

Η σύγχυση ή η αβεβαιότητα στην ερωτική σου ζωή, αναμένεται να αντικατασταθούν από θετική αύρα και αισιοδοξία. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μπορεί να είσαι το είδος της παρέας, που μερικοί άνθρωποι θέλουν να κρατήσουν δίπλα τους. Ακόμη και όταν ενεργοποιείς τη γοητεία σου και αφήνεις να λάμψει η άνετη πλευρά σου, μην υποτιμάς το πόσο ακαταμάχητη είσαι. Ίσως ένα συγκεκριμένο άτομο, χρειαστεί να στο υπενθυμίσει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments