Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: «Επιστρέφω στην Άντερλεχτ – Μικρότερος έφθασα κοντά στη Γιουνάιτεντ»

Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: «Επιστρέφω στην Άντερλεχτ – Μικρότερος έφθασα κοντά στη Γιουνάιτεντ»
Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός παραδέχθηκε σε δηλώσεις του πως το καλοκαίρι θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Άντερλεχτ ολοκληρώνοντας το δεύτερο πέρασμά του από την Ένωση.

Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Στην ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας του στους «Κιτρινόμαυρους» οδεύει ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός, καθώς όπως παραδέχθηκε το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στην Άντερλεχτ. Ο έμπειρος στόπερ δεσμεύεται με ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τον βελγικό σύλλογο, με την Άντερλεχτ να ευελπιστεί πως η νέα τους συνεργασία θα είναι επιτυχής.

Ο 30χρονος μιλώντας σε ζωντανή μετάδοση μέσω Instagram αποκάλυψε πέρα των άλλων πως στην νεαρή του ηλικία βρέθηκε πολύ κοντά στο να γίνει ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ορισμένες από τις δηλώσεις του Βόσνιου που προκάλεσαν εντύπωση:

«Επιστρέφω στην Άντερλεχτ το καλοκαίρι. Θα δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Λόγω όλων όσων συνέβησαν, η καριέρα μου στην εθνική ομάδα τελείωσε».

Για την Κράσνονταρ: «Είχα συμβόλαιο για δύο χρόνια στην Κράσνονταρ. Μου πρόσφεραν ένα νέο, μεγαλύτερο συμβόλαιο για άλλα 3,5 χρόνια. Είχα ένα πρόβλημα για τον διευθυντή εκείνη την εποχή, ο οποίος ταξίδεψε 200 χιλιόμετρα από το Ροστόφ για να έρθει στις διαπραγματεύσεις. Είχα νευριάσει, σηκώθηκα νευριασμένος και έσπασα το συμβόλαιο μου. Έτσι, έφυγα από το Κράσνονταρ.

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Όταν ήμουν 21 είχα την ευκαιρία να πάω στη Μάντσεστερ, αλλά δεν έγινε. Θεωρώ ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν υπήρχε στην Ευρώπη επιθετικός, που μπορούσε να με περάσει”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments