Ελλάδα

BIOME: Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο

BIOME: Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο
BIOME: Τα ξημερώματα της Δευτέρας και υπό την παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ, η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα του αυτοδιαχειριζόμενου εργστασίου της ΒΙΟΜΕ στη Θεσσαλονίκη.

BIOME: Την απόφαση να κόψει το ρεύμα από το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ έλαβε χθες τα ξημερώματα η ΔΕΗ. σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι. Το γεγονός αυτό δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, ειδικά εφόσον συνυπολογιστεί αυτό που καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, ότι: «Είχαν έτοιμο το γερανό στημένο και με υποστήριξη από 2 κλούβες ΜΑΤ, που αυτό σημαίνει εντολή, λειτούργησαν σαν τις μετακατοχικές κυβερνήσεις, που εκτελούσαν τους αγωνιστές στο σκοτάδι για να μην αντιδράσει ο κόσμος».

Το ακόμα πιο παράδοξο είναι ότι πάρθηκε τέτοια απόφαση εν μέσω της πρωτοφανούς πανδημικής κρίσης που περνάει η ελληνική κοινωνία και ακόμα περισσότερο ότι κόπηκε το ρεύμα από ένα εργοστάσιο που παράγει προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής. Προϊόντα δηλαδή που ειδικά αυτή την περίοδο είναι πρώτης ανάγκης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των εργαζομένων:

Οι βρικόλακες της εξουσίας που δρουν στο σκοτάδι, βρήκαν τη στιγμή να κόψουν το ρεύμα, στις 6:30 το πρωί. Είχαν έτοιμο το γερανό στημένο και με υποστήριξη από 2 κλούβες ΜΑΤ, που αυτό σημαίνει πολιτική εντολή, λειτούργησαν σαν τις μετακατοχικές κυβερνήσεις, που εκτελούσαν τους αγωνιστές στο σκοτάδι για να μην αντιδράσει ο κόσμος. Καταγγέλλουμε παράλληλα και τους <<συναδέλφους>> της ΔΕΗ που συνέργησαν σαν εκτελεστές στο ίδιο έργο.

Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ επανασύνδεση του ρεύματος. Κι όλα αυτά ενώ είμαστε σε διαδικασίες με το Υπουργείο Εργασίας για τη πλήρη νομιμοποίηση της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ. Κι ενώ γνωρίζουν ότι παράγουμε προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής, τα οποία είναι πρώτης ανάγκης για την κοινωνία.

Εργαζόμενες/οι στη Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments