Ελλάδα

Λάρισα: Πέθανε η 55χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον γιο της

Λάρισα: Πέθανε η 55χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον γιο της
Λάρισα: Την τελευταία της πνοή άφησε η 55χρονη γυναίκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Λάρισα: Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα η 55χρονη γυναίκα από τη Λάρισα και συγκεκριμένα από τον δήμο Κιλελέρ η οποία πριν από λίγες ημέρες ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον γιο της μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο λίγες ώρες αργότερα στη Λάρισα.

Η 55χρονη άμεσα είχε διακομισθεί σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας αλλά τελικά σήμερα τα ξημερώματα δεν τα κατάφερε και υπέκυψε. Αμέσως από το Α.Τ. Κιλελέρ διατάχθηκε νεκροψία- νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η άτυχη γυναίκα υπέστη «σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από θλον όργανο».

Υπενθυμίζεται πως νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Ο 30χρονος γιος της, για λόγους που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ, στις 4 χθες το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του σε χωριό του Δήμου Κιλελέρ, επιτέθηκε στη μητέρα του και με τα χέρια του τη χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.ekab

 Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η 55χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 30χρονος μετά τον ξυλοδαρμό επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από το πατρικό του σπίτι εγκαταλείποντας τη μητέρα του, για να συλληφθεί τελικά από αστυνομικούς του Τμήματος Κιλελέρ, στις 6.30 ίο απόγευμα, στην παλιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, στο ύψος της Γαλήνης.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments