Ελλάδα

Θύελλα αντιδράσεων κατά της Πόπης Τσαπανίδου – Τι δήλωσε για το Μένουμε Σπίτι

Θύελλα αντιδράσεων κατά της Πόπης Τσαπανίδου – Τι δήλωσε για το Μένουμε Σπίτι
Η Πόπη Τσαπανίδου έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις από την τοποθέτησή της για το Μένουμε Σπίτι.

Ιδιαίτερα αιχμηρή εμφανίστηκε σε συνέντευξή της η Πόπη Τσαπανίδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη προκαλώντας ποικίλα σχόλια και έντονες αντιδράσεις. Μάλιστα για πολλούς δεν μάσησε τα λόγια της ειδικά όταν δήλωσε «Είμαστε κλεισμένοι μέσα, ξέρετε γιατί; Γιατί δεν μπορεί το σύστημα υγείας να μας φροντίσει σε περίπτωση που αρρωστήσουμε».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Dot μέσω Skype καιμίλησε για τη σημασία της πρόληψης αλλά και για το πως περνάει στο σπίτι μετά το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας. «Σε καμία περίπτωση ο φόβος δεν σώζει. Η πρόληψη σώζει, η προφύλαξη σώζει, το να σκεφτόμαστε με την κοινή λογική σώζει. Πως θα προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Ο φόβος δεν σώζει, σε τρελαίνει. Εγώ είμαι απογοητευμένη από την ετοιμότητα που είχε όλος ο κόσμος απέναντι σε κάτι τέτοιο.

Η παγκόσμια κοινότητα δεν είχε καταστρώσει κανένα σχέδιο για να το γλιτώσει όλο αυτό στην ώρα του και να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Τι εννοώ… Έχουν αντιδράσει όλοι με διαφορετικές ταχύτητες, έχουν αντιδράσει όλοι με διαφορετικό τρόπο, άλλοι πίστεψαν ότι είναι κάτι σοβαρό και άλλοι το σνόμπαραν από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι να αρχίσουν να πέφτουν νεκροί άνθρωποι.

Στη δική μας χώρα, ενώ ξέραμε ότι υπάρχει ένας τέτοιος κίνδυνος μπροστά στον άνθρωπο και θα σκάσει στο κεφάλι μας ξαφνικά να μας αιφνιδιάσει, δεν είχαμε κάνει τίποτα έτσι ώστε να προστατέψουμε τον κόσμο. Δηλαδή είμαστε κλεισμένοι μέσα, ξέρετε γιατί; Γιατί δεν μπορεί το σύστημα υγείας να μας φροντίσει σε περίπτωση που αρρωστήσουμε», πρόσθεσε σε έντονο ύψος.

Ενώ για το ότι μένουμε σπίτι η κα Τσαπανίδου με χιούμορ είπε: “Δεν υποφέρουμε κιόλας, μην τρελαθούμε. Στα σπιτάκια μας καθόμαστε, βλέπουμε τις ταινίες στις τηλεοράσεις μας, επικοινωνούμε με skype με τον κόσμο, πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ, βγαίνουμε να τρέξουμε», σημείωσε συμπληρώνοντας με χιούμορ «τι πατάς, 6, για να τρέξεις;».

Ενώ παραδέχτηκε ότι τα μέτρα που πάρθηκαν ήταν σωστά “Καλά κάναμε και πήραμε μέτρα εξαρχής και σε πολύ καλό δρόμο είμαστε. Εμένα με φοβίζει λίγο για την επόμενη μέρα το γεγονός ότι υποχρεωτικά με απόφαση μένουμε μέσα”.  Η συνέντευξή της όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αντιδράσεις στους χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν τη συνέντευξή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments