Διεθνή

Αυτός είναι ο καλύτερος χάρτης για τον κορωνοϊό που έχετε δει ποτέ

Αυτός είναι ο καλύτερος χάρτης για τον κορωνοϊό που έχετε δει ποτέ
Πατώντας σε κάθε χώρα μπορείτε να δείτε τα συνολικά κρούσματα, τα ενεργά κρούσματα, καθώς και τους νεκρούς, αλλά και τα άτομα που έχουν ιαθεί από τον ιό.

Ένας νέος διαδραστικός χάρτης ήρθε στο φως της δημοσιότητας όπου απεικονίζει τα συνολικά  κρούσματα, τα ενεργά κρούσματα, τον αριθμό των νεκρών και των ατόμων που έχουν ιαθεί από τον κορωνοϊό. Ειδικότερα, η ιστοσελίδα covidvisualizer δημιουργήθηκε από δύο φοιτητές του πανεπιστημίου Carnegie Mellon στις ΗΠΑ και ο χάρτης αποτυπώνει τον καθημερινό απολογισμό σε κάθε χώρα, με βάση στοιχεία από το worldometers.

Ο νέος διαδραστικός χάρτης ανανεώνεται κάθε δύο λεπτά.

Σημειώνεται πως στη χώρα μας καταγράφηκαν 43 θάνατοι μέχρι στιγμής, ενώ τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται σε 1.212

Σύμφωνα με την πρόσφατη ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσίοδρα, 56 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 1.212  Όπως είπε 72 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι.

Στην Ιταλία καταγράφηκαν 4.050 νέα κρούσματα 812 νεκροί παρ όλα αυτά παρουσιάζεται πτωτική τάση των κρουσμάτων

Συγκεκριμένα το τελευταίο 24ωρο, έχασαν τη ζωή τους 812 ασθενείς και καταγράφηκαν 4.050 νέα κρούσματα. Την ίδια ώρα, 1.590 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό. Την προηγούμενη ημέρα το σύνολο κρουσμάτων του κορωνοϊού ήταν 97.689 και είχαν χάσει την ζωή τους 10.779 άνθρωποι ενώ 13.030 είχαν θεραπευθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments