Διεθνή

Ισπανία – κορωνοϊός: Επιβράδυνση παρατηρείται στην αύξηση κρουσμάτων και θανάτων

Ισπανία – κορωνοϊός: Επιβράδυνση παρατηρείται στην αύξηση κρουσμάτων και θανάτων
Ισπανία - κορωνοϊός: Oι υγειονομικές αρχές της χώρας ελπίζουν σε σύντομη κορύφωση της πανδημίας, ενώ από σήμερα είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Ισπανία – κορωνοϊός: Aπό τα μέσα της περασμένης εβδομάδας παρατηρείται επιβράδυνση στον ημερήσιο ρυθμό αύξησης των κρουσμάτων και των θανάτων στη χώρα με τις υγειονομικές αρχές να ελπίζουν σε σύντομη κορύφωση της πανδημίας. Συγκεκριμένα ελαφρά μείωση του αριθμού των νεκρών της επιδημίας Covid-19 κατά το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκε στην Ισπανία, που ανακοίνωσε 812 νέους θανάτους μετά το χθεσινό ρεκόρ των 838 ενώ ο συνολικός αριθμός των νεκρών της επιδημίας είναι 7.340.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ισπανία ανήλθε σε 85.195, έναντι 78.797 χθες, καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 6.398 νέα κρούσματα.

Παράλληλα, ο αριθμός των ιαθέντων αυξήθηκε και έφθασε κοντά στις 17.000. Η κυβέρνηση του Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε το Σάββατο νέα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της επιδημίας Covid-19 απαγορεύοντας την έξοδο από το σπίτι για την μετάβαση στην εργασία όλων των εργαζομένων σε μη νευραλγικούς τομείς μέχρι τις 11 Απριλίου. Υπενθυμίζεται ότι η Ισπανία ξεκίνησε σήμερα την πρώτη ημέρα εφαρμογής των νέων περιοριστικών μέτρων, αφού η κυβέρνηση απαγόρευσε σε όλους τους εργαζόμενους σε τομείς που δεν συγκαταλέγονται στις υπηρεσίες πρώτης ανάγκης να βγαίνουν από το σπίτι για διάστημα δύο εβδομάδων σε μία προσπάθεια ελέγχου της μετάδοσης του κορωνοϊού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments