Πολιτική

Κορωνοϊός Κώστας Μπακογιάννης: Δίνει το 50% του μισθού του στην μάχη κατά του ιού

Κορωνοϊός Κώστας Μπακογιάννης: Δίνει το 50% του μισθού του στην μάχη κατά του ιού
Κορωνοϊός Κώστας Μπακογιάννης: O δήμαρχος Αθηναίων με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστή την απόφαση να προσφέρει μέρος του μισθού του στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός Κώστας Μπακογιάννης: Με μια ανάρτησή στο facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανακοίνωσε την απόφαση του να προσφέρει το 50% του μισθού του στη μάχη κατά του κορονοϊού. «Είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω» τονίζει, ο δήμαρχος Αθηναίων υπογραμμίζοντας ότι «το μέγιστο είναι να είμαστε όλοι εδώ, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όσες και όποιες έχει ο καθένας, και στο τέλος να νικήσουμε. Όλοι. Γιατί αυτή η πληγή δεν είναι δική του, δική της ή δική τους. Είναι δική μας» γράφει στην ανάρτησή του ο Κώστας Μπακογιάννης.

Νωρίτερα ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης  Αυγενάκης ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, γνωστοποιώντας την απόφασή του με μήνυμα στο Twitter. «Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Επικροτώ την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού και ανταποκρίνομαι άμεσα στο κάλεσμά του», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments