Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα [30/03/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα [30/03/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [30/03/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [30/03/20].

Κριός

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη αυθορμητισμό. Τι θέλετε να κάνετε λοιπόν, πάνω στην παρόρμηση της στιγμής; Δοκιμάστε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει. Στείλτε αυτό το ερωτικό μήνυμα στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ταύρος

Συμβαίνουν πολλά στη ζωή σας το τελευταίο διάστημα. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο στο να τα επεξεργαστείτε. Άλλωστε τα επίπεδα της ενέργειάς σας δεν είναι τα ιδανικά για να κάνετε πρόοδο στην ερωτική σας ζωή. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Δίδυμοι

Βάλτε τα καλά σας και προσκαλέσετε τους φίλους σας σε ένα διαδικτυακό πάρτι. Διαλέξτε ένα θέμα και βάλτε μουσική. Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να περάσετε καλά εν μέσω καραντίνας;

zodia-love-erotas4-1200x750

Καρκίνος

Πρέπει να είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας. Αλλά τώρα, κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε σίγουροι για το ποια συναισθήματα είναι αυτά. Η πρώτη σας αντίδραση δεν είναι απαραίτητα και η σωστή.

Λέων

Ήρθε η ώρα να μοιραστείτε μια άποψη ή μια πεποίθηση που έχετε και με άλλους ανθρώπους. Δείξτε στο σύμπαν πόσο ευπροσάρμοστοι είστε. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να πάρετε ως αντάλλαγμα.

Παρθένος

Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη τώρα, τουλάχιστον σε σχέση με όσα ζητάτε από τους άλλους. Να τα έχετε υπόψη σας όλα αυτά και να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Βεβαιωθείτε όμως ότι έχετε υπολογίσει και το αναπάντεχο.

Ζυγός

Θα δείτε συγκλονιστικά πράγματα σήμερα. Γενναιοδωρία αντί εγωισμού, μοναξιά αντί συνύπαρξης, υπεροχή αντί αδυναμίας. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που μπορεί να τα ενώσει όλα μαζί και να έχει θετικό αποτέλεσμα, αυτό είστε εσείς.

Σκορπιός

Τι έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό για την ερωτική σας ζωή; Βεβαιωθείτε ότι σήμερα θα κάνετε κάτι, για να κερδίσετε έξτρα πόντους στο ερωτικό σας κάρμα. Μοιραστείτε τη θετική σας ενέργεια με τους άλλους, χωρίς να περιμένετε κάτι ως αντάλλαγμα.

Τοξότης

Αν δεν περνάτε καλά στον έρωτα, δεν κάνετε τίποτα. Αφήστε τις πολύ σοβαρές προσδοκίες σας στην άκρη και πάρτε τα πράγματα χαλαρά. Αστειευτείτε με τα υποψήφια φλερτ σας, αντί να στηρίζετε όλες σας τις ελπίδες πάνω τους. zodia-love-erotas6-1200x766

Αιγόκερως

Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα είστε απασχολημένοι, με επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα ή απλά με τις δουλειές του σπιτιού. Διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις αυτές άμεσα. Σε λίγες μέρες θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε πιο ενδιαφέροντα (και ρομαντικά) πράγματα.

Υδροχόος

Αν κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θέλει να σας γνωρίσει με κάποιο υποψήφιο ερωτικό ταίρι, προσπαθήστε να είστε χαλαροί. Αν και η διαδικτυακή επαφή κρύβει λιγότερους κινδύνους και αμηχανία, εσείς φροντίστε να είστε η πιο άνετη εκδοχή του εαυτού σας.

Ιχθύες

Μια διφορούμενη απάντηση από κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, σας προκαλεί σύγχυση. Μη φοβάστε να ζητήσετε περισσότερες διευκρινήσεις ή να ζητήσετε γνώμη από κάποιο αμερόληπτο τρίτο άτομο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments