Αθλητισμός

Ζακ Όγκαστ Παναθηναϊκός: Φήμες για επιστροφή του στο “τριφύλλι”

Ζακ Όγκαστ Παναθηναϊκός: Φήμες για επιστροφή του στο “τριφύλλι”
Ζακ Όγκαστ Παναθηναϊκός: Όλο και φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Ζακ Όγκαστ να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

Ζακ Όγκαστ Παναθηναϊκός: Παίζεται η επιστροφή του Ζακ Όγκαστ στον Παναθηναϊκό, το συμβόλαιο του οποίου με την Γαλατασάραι ολοκληρώνεται φέτος. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Sportime ο 26χρονος σέντερ δεν αποκλείεται να ξαναφορέσει τα “πράσινα”. Ο Ελληνοαμερικανός πραγματοποιεί μία εξαιρετική διετία με τους Τούρκους και φέτος έχει 13,4 πόντους, 1,2 κλεψίματα, 1 ασίστ και 7,1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Ο Όγκαστ είχε ξαναφορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όταν τον είχε φέρει στο ΟΑΚΑ ο Τσάβι Πασκουάλ στην ομάδα, ωστόσο πλέον φαίνεται πως είναι αρκετά πιο ώριμος και πιο έτοιμος για το υψηλό επίπεδο. Διαθέτει αθλητικότητα, ενώ παίζει και εξαιρετική άμυνα, στοιχεία που λείπουν από τον Παναθηναϊκό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ο Ζαχαρίας Ηλίας “Ζακ” Όγκαστ γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου και είναι Ελληνο – Αμερικανός επαγγελματίας αθλητής μπάσκετ και παίκτης για την Γαλατασαράι.

Έχει ύψος 2.08μ και αγωνίζεται την θέση του σέντερ Γεννήθηκε στο Cambridge της Μασαχουσέτης,και άρχισε να παίζει μπάσκετ στο γυμνάσιο του Marlborough. Κατάγεται από το νομό Ηλείας και πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Στις 30 Ιουνίου του 2017, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Παναθηναϊκού, με ένα μισθό των 500.000 €. Ο Όγκαστ σε 14 συμμετοχές στην Eυρωλίγκα είχε μέσο όρο 1,5 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 0,1 ασίστ, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια και είχε μέσο όρο 6,5 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ. Μετά το τέλος της σεζόν 2017 – 2018 έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Στις 7 Αυγούστου του 2018 ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την τουρκική ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments