Ελλάδα

Κρήτη: Προφασίστηκαν ότι ενημερώνουν για τον κορονοϊό και έκλεψαν ηλικιωμένη

Κρήτη: Προφασίστηκαν ότι ενημερώνουν για τον κορονοϊό και έκλεψαν ηλικιωμένη
Κρήτη: Οι ληστές, κατά πληροφορίες από την Αστυνομία, εισέβαλαν στο σπίτι της και αφού τη φίμωσαν και την έδεσαν, στη συνέχεια άρπαξαν χρυσαφικά.

Κρήτη: Θύμα ληστείας έπεσε μία 79χρονη από τα Χανιά και συγκεκριμένα από τον δήμο Χερσονήσου. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής δύο άντρες για να εισέλθουν στην οικία της προφασίστηκαν ότι θα την ενημερώσουν για τον κορονοιό. Οι ληστές, κατά πληροφορίες από την Αστυνομία, εισέβαλαν στο σπίτι της και αφού τη φίμωσαν και την έδεσαν, στη συνέχεια άρπαξαν χρυσαφικά.

Οι δύο άνδρες προφανώς και γνώριζαν ότι η 79χρονη μένει μόνη της κι έτσι κατάφεραν να σχεδιάσουν από πριν ότι έκαναν.Φορώντας γάντια και προστατευτικές μάσκες, μπήκαν στο σπίτι της με πρόσχημα ότι ενημερώνουν για τον κορωνοϊό. Αφού έκαναν ότι έκαναν ότι έκαναν, τράπηκαν σε φυγή ενώ από την Αστυνομία αναφέρεται ότι κατάφεραν να αρπάξουν τρία δακτυλίδια καθώς και μία αλυσίδα του λαιμού. Η τοπική ΕΛ.ΑΣ που έχει στα χέρια της στοιχεία που αξιοποιούνται, διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments