Lifestyle

Το ντεκολτέ της Εύας είναι παράνοια

Το ντεκολτέ της Εύας είναι παράνοια
Κάθε της ανάρτηση στο Instagram προκαλεί αναταραχές, καθώς φροντίζει πάντα να αφήνει ελάχιστα στη φαντασία των ανδρών θαυμαστών της.

Ίσως να διαθέτει ένα από τα πιο εκρηκτικά Instagram που κυκλοφορούν. Το μοντέλο από την Ισπανία έχει βαλθεί να τρελάνει κάθε αρσενικό που κατατρέχει στον λογαριασμό της, καθώς ανάρτηση με ανάρτηση φροντίζει να προσφέρει άφθονο θέαμα. Πως; Παρουσιάζοντας στο κοινό το μαγευτικό κορμί της φυσικά. Το αψεγάδιαστο σώμα με τις εκρηκτικές καμπύλες που μπορούν να κολάσουν και… Άγιο.

Μοντέλο για το Sports Illustrated, στα 37  έχει εδώ και χρόνια ξεφύγει από τα σύνορα της πατρίδας της. Και παρόλο που ανεβάζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της, τονίζοντας το πλούσιο μπούστο της και τις ακόμα πιο πλούσιες καμπύλες της, είναι εναντίον της εντελώς γυμνής φωτογραφίας.

Η Εύα Πάντλοκ είναι με διαφορά η ωραιότερη εκδοχή της μεσογειακής ομορφιάς. Όποιο σημείο από το πρόσωπο ή το κορμί της και να πάρεις, θα αντιληφθείς ότι δεν μπορείς να βρεις καλύτερο. Ιδίως αν επικεντρωθείς στο πληθωρικό της στήθος, το οποίο δεν σταματάει να το δείχνει με πολλούς τρόπους. Στην ποικιλία της είναι και η εικόνα που βλέπεις.

Στο Instragram αριθμεί αισίως περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια ακόλουθους, στη πλειονότητά τους άνδρες φυσικά. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι διαλεγμένες μία προς μία, με την ίδια να επιμελείται κάθε λεπτομέρεια θέλοντας να παρουσιάζει τον εαυτό της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο φανατικό κοινό.

Και η αλήθεια είναι πως το καταφέρνει πολύ καλά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments