Video

MasterChef 4: Τα πάνω κάτω στο ριάλιτι – Η μεγάλη έκπληξη στη σημερινή ομαδική δοκιμασία

MasterChef 4: Τα πάνω κάτω στο ριάλιτι – Η μεγάλη έκπληξη στη σημερινή ομαδική δοκιμασία
MasterChef 4: Γεμάτο εκπλήξεις αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για τους τηλεθεατές.

MasterChef 4: Πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές επιφυλάσσει το αποψινό επεισόδιο του Masterchef. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα κληθούν να συμμετάσχουν σε ομαδική δοκιμασία πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες, η οποία όχι μόνο θα φέρει εντάσεις στη μπλε και την κόκκινη ομάδα, αλλά θα έχει και καλεσμένους έκπληξη.

Μετά την αποχώρηση του Ιωάννη οι επίδοξοι μάγειρες μαζεύουν τις δυνάμεις τους και πηγαίνουν έξω από το στούντιο, όπου τους περιμένει μία μεγάλη έκπληξη, καθώς όπως τους ανακοινώνουν οι κριτές, θα μαγειρέψουν για όλους τους παίκτες που έχουν περάσει στα τελευταία τρία MasterChef. Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουττόπουλος επιφυλάσσουν μια ευχάριστη έκπληξη στους διαγωνιζόμενους αλλά και στο κοινό.

Αυτή τη φορά, τα πιάτα των φετινών συμμετεχόντων θα δοκιμάσουν και θα βαθμολογήσουν η Ασημίνα Ουστάλλι, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, ο Μανώλης Σαρρής, ο Χρήστος Μπάρκας, ο Παντελής Βούρος, ο Λάμπρος Βακιάρος και αρκετοί άλλοι από τους παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι μαγειρικής. Η συνάντηση νέων και παλιών παικτών δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο, αντιθέτως σε κάθε σεζόν η παραγωγή φροντίζει να συνδέει τις περιόδους πραγματοποιώντας μέσω δοκιμασιών το… μπόλιασμα παλιών και νέων παικτών. Έτσι το αποψινό επεισόδιο του MasterChef αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον. Οι “παλιοί” παίκτες θα έρθουν και πάλι κοντά. Το θέμα είναι ένα… θα είναι ελαστικοί ή αυστηροί με τους νέους παίκτες; Θα το μάθουμε απόψε!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments