Ελλάδα

Τρίκαλα νεκρός: Τραγωδία – 50χρονος κατέρρευσε ξαφνικά και πέθανε

Τρίκαλα νεκρός: Τραγωδία – 50χρονος κατέρρευσε ξαφνικά και πέθανε
Τρίκαλα νεκρός: Μια τραγική είδηση έρχεται από το τοπικό ρεπορτάζ της Θεσσαλίας, καθώς τα ξημερώματα έχασε αιφνίδια τη ζωή του 50χρονος άνδρας.

Τρίκαλα νεκρός: Η απώλεια της ζωής είναι πάντα οδυνηρή πόσο μάλλον όταν αυτή έρχεται μέσα σε μια μόνο στιγμή, απροειδοποίητα. Αυτό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης στα Τρίκαλα, με 50χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του αιφνίδια από ανακοπή καρδιάς. Την ώρα που ο κορωνοϊός καλπάζει και στη χώρα μας, συνεχίζονται – φυσιολογικά – και οι θάνατοι από άλλα αίτια.

Στη περίπτωση του 50χρονου μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κύριο αίτιο που οδήγησε στο λυπηρό γεγονός. Η τοπική κοινωνία των Τρικάλων θρηνεί την απώλεια ενός εξαίρετου ανθρώπου και συζύγου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr, ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου καταβλήθηκε από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κάθε δυνατή προσπάθεια ανάνηψης, δίχως ωστόσο να αποδώσουν.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει πως ο 50χρονος έφυγε από τη ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς την οποία υπέστη στο σπίτι του τα ξημερώματα της Τρίτης. Δυστυχώς δεν ήταν από τους «τυχερούς». Η καρδιά του δεν τον προειδοποίησε αλλά… πέταξε μονομιάς. Η απώλειά του τεράστια για την οικογένειά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments