Πως Να

Πως να πάω στη δουλειά μου

Πως να πάω στη δουλειά μου
Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε για να εξασφαλίσετε την ειδική άδεια για να πάτε στην εργασία σας.

Η χώρα έχει μπει σε ειδικό καθεστώς τον τελευταίο καιρό λόγω του κορωνοϊού. Αρκετές επιχειρήσεις έχουν κλείσει και σε μεγάλο η εργασία γίνεται από το σπίτι. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι συμπολίτες μας που πρέπει να βγουν από το σπίτι για να πάνε στην εργασία τους. Σε αυτές τις κατηγορίες ανήκουν οι υπάλληλοι σε σούπερ μάρκετ και όσοι εργάζονται σε καταστήματα τροφίμων.

Μετά την επιβολή της απαγόρευσης κυκλοφορίας ακόμα και οι εργαζόμενοι που πρέπει να βγουν από το σπίτι τους πρέπει να εξασφαλίσουν την ειδική άδεια κυκλοφορίας για να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα για να πάνε και να επιστρέψουν από τη δουλειά. Οι εργαζόμενοι πρέπει να μπουν στην ιστοσελίδα forma.gov.gr για να εξασφαλίσουν την ειδική άδεια τύπου Α.

Για πάγια βεβαίωση κίνησης (Τύπου Α) προς και από την εργασία απαιτείται συμπληρωμένο το κάτωθι έντυπο: Ημερομηνία, ώρα, υπογραφή.

Αν ο εργαζόμενος έχει την παραπάνω βεβαίωση δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε περίπτωση ελέγχου. Ωστόσο θα πρέπει να έχει πάντα μαζί του την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο. Σε αντίθετη περίπτωση θα του επιβληθεί πρόστιμο παρά το γεγονός ότι έχει στα χέρια του την άδεια. Καταλαβαίνει κανείς ότι η ταυτοποίηση των στοιχείων είναι απαραίτητη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments