Lifestyle

Ριάνα Vogue: Γράφει ιστορία η πασίγνωστη popstar – Φωτογραφίζεται φορώντας μπούργκα

Ριάνα Vogue: Γράφει ιστορία η πασίγνωστη popstar – Φωτογραφίζεται φορώντας μπούργκα
Ριάνα Vogue: Η Αμερικανίδα πρωτοπορεί στοχεύοντας να σπάσει τα δεσμά του ρατσισμού που συνεχίζουν να επικρατούν στις προηγμένες χώρες του πλανήτη.

Ριάνα Vogue: Φορώντας την ειδική μαντήλα των μουσουλάνων (μπούργκα) αλλά και δαντελωτό σουτιέν, η πασίγνωστη τραγουδίστρια της ποπ μουσικής σκηνής πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue. Περνώντας ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού, η Ριάνα μιλά για τη ζωή της στο Λονδίνο, μιας και η ίδια βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα μόνιμα τα τελευταία τρία χρόνια.

Στη φωτογράφηση την οποία επιμελήθηκε ο φωτογράφος Στίβεν Κλάιν,  Ριάνα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον ρατσισμό τονίζοντας πως τόσο στην Αμερική όσο και στις χώρες της Ευρώπης το φαινόμενο συνεχίζεται να υπάρχει. Η γνωστή τραγουδίστρια τα τελευταία τρία χρόνια ζει μόνιμα στο Λονδίνο αφήνοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες στοχεύοντας σε μια πιο ήρεμη ζωή μακριά από τα χιλιάδες φλας της δημοσιότητας.

Η σταρ αποκαλεί τη βρετανική πρωτεύουσα “σπίτι” εδώ και τρία χρόνια και αποκαλύπτει ότι αγαπά την ανωνυμία που βιώνει ανάμεσα στα πλήθη του Λονδίνου τα οποία είναι πολυάσχολα για να ενδιαφερθούν για εκείνη. Πάντως, σημειώνει ότι το να ζει στο Λονδίνο της προσέφερε μία διαφορετική οπτική της μάχης εναντίον του ρατσισμού και της αδικίας που είναι παντού. “Πιστεύω ότι η αστυνομική βία είναι πιθανόν εξαιρετικά αυστηρή στην Αμερική αλλά ο ρατσισμός είναι ζωντανός παντού. Παντού. Είναι το ίδιο στη Βρετανία, είτε είναι κραυγαλέος είτε υπονοείται” λέει μεταξύ άλλων η σταρ από τα Μπαρμπέιντος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments