Lifestyle

Σταμάτησαν τον Γονίδη για έλεγχο απαγόρευσης κυκλοφορίας – Απίθανος ο λόγος που είχε βγει

Σταμάτησαν τον Γονίδη για έλεγχο απαγόρευσης κυκλοφορίας – Απίθανος ο λόγος που είχε βγει
Ο Σταμάτης Γονίδης είχε βγει με το αυτοκίνητο στη Γλυφάδα για έναν απίστευτο λόγο.

Όλοι μας αυτές τις μέρες έχουμε περιοριστεί στο σπίτι όσο αυτό είναι δυνατό. Η κυβέρνηση είναι ξεκάθαρη, οι αρμόδιοι φορείς μας προειδοποιούν και τα πρόστιμα της απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι τσουχτερά. Ωστόσο, είμαστε αναγκασμένοι να βγαίνουμε κάποιες φορές για συγκεκριμένες ανάγκες. Μια τέτοια ανάγκη είχε και ο Σταμάτης Γονίδης, μόνο που δεν ήταν και το… πρώτο πράγμα που θα σας ερχόταν στο μυαλό.

Ο Σταμάτης Γονίδης δεν είχε πάει σούπερ μάρκετ ή φαρμακείο. Είχε πάει για να πάρει τις αγαπημένες του σπανακόπιτες. Τον σταμάτησε η αστυνομία και του είπε ότι για το λόγο αυτό είχε βγει. Όταν τον ρώτησαν αν μένει στη Βούλα και απάντησε θετικά, οι αστυνομικοί αναρωτήθηκαν γιατί ήρθε μέχρι τη Γλυφάδα. Η απάντηση του αποστομωτική.

Δείτε την ανάρτηση της συζύγου του:

«Πραγματικό γεγονός. Βγήκε ο σύζυγος προχθές πρώτη φορά και πήγε να πάρει σπανακόπιτες και ψωμί. Τον σταμάτησε η αστυνομία… εγώ φυσικά τον είχα νόμιμο με την ταυτότητα μαζί και το χαρτί της βεβαίωσης.Τον ρωτάει ο αστυνομικός «Κύριε Γονίδη πού πηγαίνετε;» Σταμάτης: Πήγα να πάρω σπανακόπιτες και τσιγάρα. Αστυνομικός: Στη Βούλα δεν μένετε; Σταμάτης: Ναι… Αστυνομικός: Και γιατί δεν πήγατε σε φούρνο της Βούλας; Σταμάτης: Μας αρέσουν οι σπανακόπιτες που φτιάχνει αυτός ο φούρνος στη Γλυφάδα. Αστυνομικός: Να σας ζητήσω τώρα την απόδειξη για τις σπανακόπιτες; Σταμάτης: Ρε φίλε λες να τις έχω καμια εβδομάδα μες στο αυτοκίνητο και να τις κάνω βόλτα;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments