Πολιτική

Χρήστος Κέλλας κορωνοϊός: Έφτασα στα πρόθυρα της διασωλήνωσης

Χρήστος Κέλλας κορωνοϊός: Έφτασα στα πρόθυρα της διασωλήνωσης
Χρήστος Κέλλας κορωνοϊός: Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας νίκησε τον ιό και μίλησε για το πως έζησε αυτή την περιπέτεια.

Χρήστος Κέλλας κορωνοϊός: Πριν από μερικές εβδομάδες είχε γίνει γνωστό ότι ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε θετικός στον ιό. Άμεσα ακολούθησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο Χρήστος Κέλλας χρειάστηκε να νοσηλευτεί περνώντας αρκετές ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Τελικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τρίτης πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του. Ο Χρήστος Κέλλας μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega και αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που πέρασε. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έφτασε στα πρόθυρα της διασωλήνωσης.

“Με τη βοήθεια του Θεού είμαι και πάλι κοντά σας. Έδωσα μια σκληρή μάχη και θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Λάρισας αλλά και σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας που δίνουν μια τιτάνια μάχη για να κρατήσουν την χώρα όρθια. Την Παρασκευή 20 Μαρτίου ήμουν στα πρόθυρα της διασωλήνωσης και επί πέντε μέρες είχα 39 πυρετό.

Σε σύσκεψη που έκαναν οι γιατροί και σε επικοινωνία με τον κ. Τσιόδρα κατέληξαν στην χορήγηση ενός ενδοφλέβιου φαρμάκου που άλλαξε άρδην την κλινική μου εικόνα. Είμαι 10 μέρες απύρετος και το τεστ που έκανα είναι αρνητικό. Πλέον αισθάνομαι ταύρος.Ο εχθρός είναι ύπουλος αλλά όχι ανίκητος. Ας μείνουμε σπίτι μας, μόνο αυτό μας ζητάνε. Το έξω δεν τελειώνει. Πάσχα έχουμε κάθε χρόνο», είπε μιλώντας από το σπίτι του με την περιπέτεια του κορωνοϊού να ανήκει πλέον στο παρελθόν”, ήταν τα λόγια του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments