Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ θέσεις εργασίας: 137 θέσεις σε δήμους και φορείς

ΑΣΕΠ θέσεις εργασίας: 137 θέσεις σε δήμους και φορείς
ΑΣΕΠ θέσεις εργασίας: Κάντε αίτηση για 137 θέσεις σε δήμους και φορείς. Ζητούνται υποψήφιοι πέντε ειδικοτήτων.

ΑΣΕΠ θέσεις εργασίας: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών σε δήμους και φορείς της χώρας. Σημειώνεται πως, θα επιλεγούν 137 απόφοιτοι, ηλικίας 18-65 ετών. Οι θέσεις αφορούν τον Δήμο Πολυγύρου, Φλώρινας, Διονύσου, Ξάνθης, Κατερίνης, Αλιάρτου – Θεσπιέων και Ρεθύμνης.

Την πρόσληψη 36 υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Πολυγύρου:

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση εργασίας από τις 15 Μαρτίου έως 30 Νοεμβρίου 2020. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση του Δήμου Πολυγύρου.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Με 23 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας:

Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά εντός της 10ήμερης προθεσμίας. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 12μηνη σύμβαση εργασίας. Οι αιτήσεις υποβάλλονται διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» Εγνατίας 9.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Την πρόσληψη 24 υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Διονύσου:

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 2μηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα. Οι ειδικότητες που ζητούνται:

  • ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρου Γ’ κατηγορίας με ψηφιακό ταχογράφο (4 θέσεις)
  • ΥΕ Εργατών καθαριότητας συνοδοί απορριμματοφόρου (20 θέσεις)

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση του Δήμου Διονύσου έως τις 6 Απριλίου 2020.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Την πρόσληψη 15 υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Ξάνθης λόγω της διασποράς του κορωνοϊού:

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 4μηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Με 30 υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο Δήμος Κατερίνης:

Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 2μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Με έξι υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων:

Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά εντός της 10ήμερης προθεσμίας. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας για την αρδευτική περίοδο από 1 Μαΐου έως 31 Αυγούστου 2020. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση του Δήμου Αλιάρτου.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Την πρόσληψη πέντε υπαλλήλων προωθεί το Ν.Π.Δ.Δ. “Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία” Δήμου Ρεθύμνης:

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα. Δείτε αναλυτικά, για κάθε ειδικότητα, τα προσόντα και τα δικαιολογητικά. Υπολογίστε τα μόριά σας και μετρήστε τις πιθανότητές σας, κάνοντας τη σύγκριση με τις βάσεις μορίων, όπως αυτές καταγράφτηκαν σε προηγούμενους διαγωνισμούς.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments