Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Κατέληξε 78χρονη γυναίκα – Στους 52 οι νεκροί

Κορωνοϊός Ελλάδα: Κατέληξε 78χρονη γυναίκα – Στους 52 οι νεκροί
Κορωνοϊός Ελλάδα: Η γυναίκα καταγόταν από τη Φούστανη Πέλλας, η οποία μπήκε από χθες και για τις επόμενες 14 ημέρες σε καραντίνα.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Μια 78χρονη που κατέληξε το πρωί της Πέμπτης σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες, είναι το 52ο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά της άτυχης 78χρονης την μετέφεραν ανήμερα της 25ης Μαρτίου στη Φούστανη Πέλλας από όπου κατάγεται.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Αλμωπίας, Χρήστο Μπάτση, τα κρούσματα στην ευρύτερη περιοχή έχουν φτάσει τα 5. Όπως ανέφερε στο τηλεοπτικό σταθμό Open o κ. Μπάτσης, τα τέσσερα κρούσματα είναι από το στενό περιβάλλον του 66χρονου κτηνοτρόφου και το πέμπτο είναι η 78χρονη που κατέληξε.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Δάνης Τζαμπτζής είχε δηλώσει στον ΣΚΑΙ ότι υπάρχουν φόβοι και για άλλα κρούσματα τόσο στη Φούστανη όσο και σε άλλες περιοχές όπως το Τριφύλλι. Ο κ. Μπάτσης τόνισε ότι είναι ανάγκη να μη στοχοποιηθούν οι κάτοικοι του χωριού της Φουστάνης μόλις ξεπεραστεί το πρόβλημα, δεδομένου ότι το χωριό τέθηκε σε καραντίνα από χθες στις 20:00 για να προστατευτεί η υγεία τόσο των κατοίκων της κοινότητας όσο και ολόκληρης της Αλμωπίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments