Lifestyle

H Άννα μας φέρνει μια ανάσα από το καλοκαίρι

H Άννα μας φέρνει μια ανάσα από το καλοκαίρι
Το πανέμορφο μοντέλο έχει πιάσει από τώρα τις θάλασσες ανεβάζοντας φωτογραφίες που μας κάνουν να τρελαινόμαστε.

Το καλοκαίρι ακόμη βρίσκεται μακριά καθώς για να έρθει ο Ιούνιος υπάρχουν μπροστά μας 60 δύσκολες μέρες. Αυτές γίνονται ακόμη πιο βασανιστικές την ώρα που ο κορωνοϊός μαίνεται και όλοι μας είμαστε αναγκασμένοι να περάσουμε όλο αυτό το διάστημα εντός σπιτιού. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλους. Υπάρχουν μερικοί ή στην περίπτωσή μας μερικές που ήδη έχουν ξεκινήσει από τώρα τις εξορμήσεις τους στις παραλίες.

Όχι στην Ελλάδα, μιας και η θάλασσα είναι κρύα ακόμα, αλλά σε μέρη εξωτικά εκεί που πάντα είναι καλοκαίρι. Το μοντέλο από τη Σερβία, Άννα Γιοβάνοβιτς δεν μένει σπίτι αλλά… παραλία, αφού σε κάθε της ανάρτηση φροντίζει να δείχνει κάθε της εξόρμηση. Το πανέμορφο μοντέλο απολαμβάνει τα κρυστάλλινα νερά των ατελείωτων παραλιών και εμείς χαζεύουμε τα κάλλη της από το άκρως πληθωρικό Instagram.

To μοντέλο έχει ένα χαρακτηριστικό. Λατρεύει τα ταξίδια, όμως μαζί με αυτά τρελαίνεται να παρουσιάζει το σώμα της στο κοινό. Ένα σώμα το οποίο χτίζει με βαριές θυσίες για να βλέπουμε εμείς και να μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Οι φωτογραφίες της θα μπορούσαν να γίνουν τα καλύτερα καρτ ποστάλ νησιών εξωτικών προορισμών. Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε με την Άννα μας. Τα ατελείωτα πόδια της, τα καλοσχηματισμένα της οπίσθια ή το αβυσαλέο ντεκολτέ της. Από όποια πλευρά και να την κοιτάξεις προκαλείς ζαλάδα. Και που να δείτε και εσείς το Instagram της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments