Video

Ανδρέας Γεωργίου 8 Λέξεις: Το μήνυμα του ηθοποιού για όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό

Ανδρέας Γεωργίου 8 Λέξεις: Το μήνυμα του ηθοποιού για όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό
Ανδρέας Γεωργίου 8 Λέξεις: Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του επιτυχημένου σίριαλ του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στον νέο τρόπο ζωής που του επιβάλλει η καραντίνα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στήριξης στους ανθρώπους δίνουν καθημερινά μάχη για όλους εμάς.

Ανδρέας Γεωργίου 8 Λέξεις: Καλεσμένος της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1 «Live tonight» και του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες βράδυ ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του επιτυχημένου καθημερινού σίριαλ του ΣΚΑΙ, «8 Λέξεις». Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλώντας μέσω σύνδεσης skype αναφέρθηκε στην νέα καθημερινότητα που επιβάλλει η καραντίνα. Ο ηθοποιός παρουσιάζεται πιστός στο «Μένουμε Σπίτι» ακολουθώντας όλες τις οδηγίες που επιβάλλονται για το καλό της υγείας των πολιτών.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης μέσω βίντεο κλήσης του θέλησε να στείλει μήνυμα στήριξης τόσο σε αυτούς που παραμένουν σπίτια τους όσο και σε αυτούς που αυτές τις δύσκολες ώρες εργάζονται προκειμένου οι υπόλοιποι να μην στερηθούν τίποτα. «Αυτό είναι μια δοκιμασία που είμαστε όλοι σε αυτό, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, θα περάσει, να προσέχουμε.Η έννοια μας είναι στους ανθρώπους που δουλεύουν στην πρώτη γραμμή με ρίσκο τη ζωή τους και την ζωή των ανθρώπων τους. Υπομονή και δύναμη, θα περάσουν όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον ίδιο, η καραντίνα όπως ανέφερε τον βρήκε στο σπίτι του στην Κύπρο παρέα με την σύντροφό του καθώς επίσης την καλύτερη φίλη του και το βαφτιστήρι του. Όσον αφορά τις «8 Λέξεις», ο Ανδρέας Γεωργίου δεν έκρυψε τη χαρά του για την πετυχημένη πορεία του σίριαλ αποκαλύπτοντας μάλιστα και μικρές λεπτομέρειες της συνέχειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments