Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Τέταρτο θύμα μέσα σε μια μέρα – Στους 57 οι νεκροί στη χώρα μας

Κορωνοϊός Ελλάδα: Τέταρτο θύμα μέσα σε μια μέρα – Στους 57 οι νεκροί στη χώρα μας
Κορωνοϊός Ελλάδα: Τέταρτος νεκρός από τον ιό μέσα σε μια ημέρα στη χώρα μας. Πλέον ο συνολικός αριθμός των θυμάτων έχει ανέβει στους 57.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Θερίζει ο ιός στη χώρα μας καθώς μέσα σε μια ημέρα έχουν καταγραφεί τέσσερις θάνατοι. Ο πιο πρόσφατος είναι ένας 52χρονος που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο “Αττικόν”. Αυτή τη στιγμή ο συνολικός αριθμός των θυμάτων έχει ανέβει στους 57. Θυμίζουμε ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι έχασε τη ζωή της μια 72χρονη  από το Καρυοχώρι Εορδαίας. Ήταν διασωληνωμένη, και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα. 

Ο πρώτος νεκρός της ημέρας ήταν ένας 78χρονος από την Ξάνθη και ακολούθησε ένας 66χρονος από την Πέλλα. Σύμφωνα με την τηλεόραση της ΕΡΤ, ο 78χρονος από τον Εχίνο Ξάνθης, που νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για τον πέμπτο θάνατο από Covid-19 στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με τέσσερα από τα θύματα να προέρχονται από τον νομό Ξάνθης και ένα από τον νομό Έβρου.

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από το Σωτήρη Τσιόδρα, συνοπτικά η κατάσταση στην Ελλάδα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.544. Τα περισσότερα εξακολουθούν να αφορούν κατοίκους της Αττικής.
  • 91 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
  • Η μέση ηλικία των διασωληνωμένων είναι τα 65 έτη
  • Η θνησιμότητα από τη νόσο βρίσκεται στο 3%.
  • Έχουν διενεργηθεί 18.844 εξετάσεις για κορωνοϊό (17.350 χθες).
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments