Διεθνή

«Μείνετε σπίτι – σώστε ζωές»: Το μήνυμα της Google για τον κορωνοϊό

«Μείνετε σπίτι – σώστε ζωές»: Το μήνυμα της Google για τον κορωνοϊό
«Μείνετε σπίτι - σώστε ζωές»: Η Google αφιέρωσε το σημερινό της doodle στην πανδημία του κορωνοϊού στέλνοντας μήνυμα σε όλους να παραμείνουν σπίτι προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση.

«Μείνετε σπίτι – σώστε ζωές»: Με την εξάπλωση του κορωνοϊού να πραγματοποιείται με αστραπιαία ταχύτητα σε όλο τον κόσμο, όλο και περισσότερες χώρες συνιστούν στους πολίτες τους να παραμείνουν σπίτι. Οι κυβερνήσεις των κρατών προκειμένου να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο προβαίνουν σε απαγόρευση κυκλοφορίας, ενημερώνοντας τους πολίτες να εκμηδενίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις πραγματοποιώντας μονάχα όσες είναι πρώτης ανάγκης.

Η καμπάνια «Μένουμε σπίτι» καλύπτει τον πλανήτη από άκρη σε άκρη. Μπροστάρης αυτής φαίνεται πως βγαίνει και η Google με την δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης να αφιερώνει το σημερινό της doodle στην πανδημία του κορωνοϊού. Με το μήνυμα «Μείνε σπίτι, σώσε ζωές, διώξε τον κορωνοϊό».

Η Google επισημαίνει το γεγονός ότι δεν έχει υπάρχει, μέχρι και αυτή την ώρα, εμβόλιο κατά του ιού και προσφέρει συμβουλές για την προστασία των πολιτών και τους τρόπους μη εξάπλωσης της πανδημίας.

Έτσι όπως θα δείτε και από την εικόνα, τα γράμματα που διαμορφώνουν τη λέξη Google παίρνουν «σάρκα και οστά». Το ένα παίζει κιθάρα, το άλλο κάνει γυμναστική, δύο ακόμη μιλούν στο κινητό ενώ ακόμη ένα διαβάζει βιβλίο. Με αυτό τον τρόπο η Google δείχνει πως όλοι μας μπορούμε να μείνουμε σπίτι και να κάνουμε πολλά πράγματα προκειμένου να περάσει η ώρα ευχάριστα και να μην μπει στη σκέψη μας η ιδέα του να βγούμε έξω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments