Διεθνή

New York Times – Washington Post: H Ελλάδα πήρε εγκαίρως μέτρα

New York Times – Washington Post: H Ελλάδα πήρε εγκαίρως μέτρα
New York Times - Washington Post: Η Ελλάδα κινήθηκε ταχύτερα σε σύγκριση με άλλες χώρες τονίζουν μεγάλα μέσα του εξωτερικού.

NewNew York Times – Washington Post: Μεγάλα μέσα του εξωτερικού όπως οι New York Times, η Washington Post φιλοξενούν σήμερα φωτογραφικό αφιέρωμα από την Αθήνα στο οποίο τονίζεται ότι σε σύγκριση με άλλες χώρες, η Ελλάδα έχει προβεί εγκαίρως στη λήψη περιοριστικών μέτρων και ότι κινήθηκε ταχύτερα σε σύγκριση με άλλες χώρες. 

Το φωτογραφικό αφιέρωμα παρουσιάζει εναέρια φωτογραφική λήψη της έρημης πλέον οδού Πανεπιστημίου

Παράλληλα παρουσιάζονται πολλοί άδειοι δρόμοι της Αθήνας, λόγω των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων που έχουν εφαρμοστεί για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού, όπως επισημαίνεται προσθέτοντας ότι, σε σύγκριση με άλλες χώρες, η Ελλάδα έχει προβεί εγκαίρως στη λήψη αυστηρότερων μέτρων, τα οποία γίνονται όλο και πιο περιοριστικά.

Στη συνέχεια, γίνεται περιγραφή των μέτρων αυτών, ενώ τονίζεται ότι στην Αθήνα βρίσκονται, αυτές τις ημέρες, καθαριστικά συνεργεία που απολυμαίνουν τους δρόμους και οι πεζοί είναι λιγοστοί. Σημειώνονται, τέλος, οι εκτιμήσεις των Ελλήνων ειδικών ότι χρειάζονται εβδομάδες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα μέτρα αυτά θα αποφέρουν αποτελέσματα, ενώ επισημαίνεται ότι μέχρι και με την πιο πρόσφατη ενημέρωση , οι θάνατοι στην Ελλάδα από τον ιό ανέρχονταν στους 59 και 1.613 ήταν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments