Lifestyle

H Αναστασία είναι ο ξανθός άγγελος που θα σε αποπλανήσει

H Αναστασία είναι ο ξανθός άγγελος που θα σε αποπλανήσει
Αφήνουμε για λίγο την μουντή καθημερινότητα του κορωνοϊού και πιάνουμε το Instagram της αγαπημένης μας Αναστασίας.

Ο έρωτας λένε έρχεται πολλές φορές με την πρώτη ματιά! Έτσι δεν αποκλείεται στο πρώτο κοίταγμα στην μαγευτική Αναστασία να καταφέρεις να ερωτευτείς και να ξεχάσεις τα πάντα. Το νεαρό μοντέλο από τη Ρωσία έχει καταφέρει να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό χάρη στην ομορφιά αλλά και το έντονο μελαγχολικό βλέμμα.

Το προσωπικό της Instagram είναι φτιαγμένο λες και η ζωή της είναι από παραμύθι. Η ξανθιά καλλονή συνδυάζει όλα αυτά που προσέχουν και θέλουν να έχουν οι άνδρες πλάι τους. Μια γυναίκα όμορφη, γοητευτική που με μια της ματιά μπορεί να σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα και να σου γλυκάνει τη μέρα.

Το μοντέλο πραγματοποιεί λαμπρή καριέρα στη χώρα της ειδικά στο κομμάτι των φωτογραφήσεων, με την φωτογένεια στο πρόσωπό της να κάνει αίσθηση από τη πρώτη στιγμή που θα την αντικρίσεις. Το σώμα της αγαλματένιο, με θεϊκές καμπύλες και ένα στήθος βγαλμένο από τη φαντασία και τα ομορφότερα όνειρα των ανδρών.

Στο Instagram  αριθμεί περί τους 214.000 ακόλουθους, οι οποίοι καθημερινά καρτερούν για το επόμενο κλικ της. Ξέρουν πως η Αναστασία δεν θα τους απογοητεύσει, κάθε άλλο. Εκείνη φροντίζει να τονίζει την παρουσία της δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό προσφέροντας στο κοινό της ξεχωριστές φωτογραφίες οι οποίες απαθανατίζουν τα κάλλη της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments