Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: Θυμήθηκε το πρώτο της εξώφυλλο [pic]

Κατερίνα Στικούδη: Θυμήθηκε το πρώτο της εξώφυλλο [pic]
Κατερίνα Στικούδη: Η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία με το πρώτο της εξώφυλλο το 2005, όταν είχε στεφθεί Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1.

Κατερίνα Στικούδη: Τα γυρίσματα του “My Style Rocks” τελείωσαν και η Κατερίνα Στικούδη μένει σπίτι, όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Μένει μαζί με το σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη και εκμεταλλεύεται αυτό τον χρόνο για να ξεκουραστεί όσο χρειάζεται, δεδομένου του δύσκολου προγράμματος της.

Η Κατερίνα είναι έτσι και αλλιώς αρκετά ενεργή στα social media και αυτή τη φορά αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram μια φωτογραφία με το πρώτο της εξώφυλλο. Πριν από 15 χρόνια η Κατερίνα ασχολούνταν με το modeling και είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Μάλιστα, είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Ελλάς.

Για το λόγο αυτό, το Τηλέραμα επέλεξε την Κατερίνα Στικούδη για να κοσμήσει το εξώφυλλο του, δεδομένου ότι είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα και ότι εκείνη την εποχή ήταν η ενεργή Μις Ελλάς. Δεν ξέρουμε πως βλέπει η Κατερίνα τον εαυτό της 15 χρόνια πριν, αλλά εμείς θεωρούμε πως ο χρόνος για εκείνη είναι σαν να σταμάτησε, αφού είναι το ίδιο εκθαμβωτική ακόμα και 15 χρόνια αργότερα.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments