Lifestyle

Σουηδία Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: “Είμαι κλεισμένη στο σπίτι, άνεργη έχουν ακυρωθεί όλα”

Σουηδία Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: “Είμαι κλεισμένη στο σπίτι, άνεργη έχουν ακυρωθεί όλα”
Σουηδία Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Την κατάσταση που βιώνει στη Σουηδία εξαιτίας του κορωνοϊού, περιέγραψε η Ελληνίδα δημοσιογράφος.

Σουηδία Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Την κατάσταση που επικρατεί στη Σουηδία λόγω του κορωνοϊού περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μέσω Skype η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου λέγοντας πως η χώρα έχει υιοθετήσει ένα πιο ένα πιο ελεύθερο μοντέλο καθώς τα πάντα λειτουργούν κανονικά παρά το γεγονός ότι οι νεκροί έχουν αγγίξει τους 282.

Συγκεκριμένα είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου:

«Είναι διχασμένο το κοινό. Έχω πολλούς φίλους και συναδέλφους δημοσιογράφους που θεωρούν ότι αυτή η στρατηγική και ο ψύχραιμος τρόπος που το αντιμετωπίζουν δεν σπέρνει πανικό, φόβο και υστερία. Στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας στη Σουηδία δεν βλέπουμε τόσες ειδήσεις σχετικά με τον κορωνοϊό, συζητάνε σε γενικές γραμμές την οικονομική κατάσταση και πώς θα είναι η επόμενη ημέρα κι από την άλλη έχουμε 2.000 επιστήμονες που γράφουν πως η Κυβέρνηση παίζει ρώσική ρουλέτα με ανθρώπινες ζωές» δήλωσε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Eνώ στη συνέχεια πρόσθεσε σχετικά με τα επαγγελματικά της στη Σουηδία: «Προσωπικά έχω βαρεθεί πάρα πολύ, ήταν να κάνω ένα ντοκιμαντέρ αλλά ακυρώθηκε και τώρα κάνω μια ραδιοφωνική εκπομπή που είναι σαν πολιτικό ντιμπέιτ, όλα τα υπόλοιπα έχουν ακυρωθεί. Είμαι κλεισμένη στο σπίτι, άνεργη και τώρα έχω αρχίσει να γράφω ένα βιβλίο». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments