Πολιτική

Γιώργος Γεραπετρίτης κορωνοϊός: «Υπάρχει μενού με περαιτέρω περιορισμούς»

Γιώργος Γεραπετρίτης κορωνοϊός: «Υπάρχει μενού με περαιτέρω περιορισμούς»
Γιώργος Γεραπετρίτης κορωνοϊός: Ο υπουργός Επικρατείας έκανε σαφές πως η κυβέρνηση καθημερινά εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Γιώργος Γεραπετρίτης κορωνοϊός: Για πιθανή αύξηση των έκτακτων μέτρων προκειμένου να επιτευχθεί όσο το δυνατόν στον καλύτερο βαθμό η απαγόρευση της κυκλοφορίας έκανε γνωστό ο υπουργός Επικρατείας. Ο Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισε πως η κυβέρνηση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και περιορισμού με χρονόμετρο.

«Πράγματι υπάρχει ένα ευρύ μενού με περαιτέρω περιορισμούς. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άμεσο στον ορίζοντα. Αλλά νομίζω ότι θα υπάρξει η ανάγκη έτσι ώστε εάν δεν αυτοπεριοριστούμε σε κάθε περίπτωση να υπάρχει ένας καταναγκαστικός περιορισμός που θα αφορά είτε το κομμάτι που έχει να κάνει με το χρονικό ορίζοντα των εξόδων, δηλαδή να περιοριστεί το χρονικό εύρος της εξόδου, είτε να περιοριστούν οι έξοδοι συνολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας ή να περιοριστούν και οι κινήσεις από και προς το εξωτερικό», είπε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ελπίζω να μην χρειαστεί να πάμε σε ακόμη ριζικότερα μέτρα. Σε κάθε περίπτωση μένουμε στο μεγάλο μήνυμα του κανόνα, μένουμε σπίτι, απαγορεύουμε τις άσκοπες μετακινήσεις», ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα φαίνεται να συγκεντρώνεται σε ορισμένες περιοχές της χώρας, ιδίως στην Αττική και σε πολύ συγκεκριμένες περιοχές όπως είναι η Καστοριά, η Κοζάνη και η Ξάνθη. Υπάρχουν περιοχές που παραμένουν εκτός του ιογενούς περιβάλλοντος. Είναι χρέος εθνικής και κοινωνικής αλληλεγγύης όλων μας να προστατεύσουμε αυτές τις περιοχές από εξωγενή μεταφορά του ιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments