Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [3/04/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [3/04/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [3/04/20].

ΑστρολόγοςΑστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας ανοίγει τη μέρα από τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου. Κάτι θα ολοκληρώσετε ή θα απελευθερώσετε σήμερα. Και μετά η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους, όπου όλα θα αποκτήσουν μια πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα ροή!

Η Αφροδίτη έλκει, οι Δίδυμοι έχουν περιέργεια για τα πάντα. Αυτή η μετάβαση μέχρι τις 7 Αυγούστου, είναι εξαιρετική περίοδος για να μάθετε όσα είναι απαραίτητα. Πολλά βρίσκονται κάτω από τη μύτη σας ή στην επόμενη γωνία: Η ανάδρομη φάση της Αφροδίτης από 13 Μαΐου μέχρι 25 Ιουνίου, θα σας δώσει την ευκαιρία να κοιτάξετε βαθύτερα… Άραγε, τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια; zodia-6-1200x766

Την Παρασκευή αξιοποιήστε την ενέργειά σας για να δημιουργήσετε αρμονία γύρω σας. Τα γεγονότα θα σας κάνουν να προσαρμοστείτε γρήγορα σε διάφορες καταστάσεις και να σέβεστε τις απόψεις ή τις επιθυμίες των άλλων ανθρώπων. Σήμερα μπορεί να εμπλακείτε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο σπίτι του, κάποιο άτομο από τον φιλικό σας κύκλο. Οι σκέψεις σας θα είναι επικεντρωμένες στην υγεία των ανθρώπων που γνωρίζετε, είτε στην παγκόσμια κατάσταση που σχετίζεται με την πανδημία – και όλο αυτό το κλίμα φόβου που έχει αναπτυχθεί.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Παρασκευή θα περιμένετε την εξέλιξη κάποιων σημαντικών γεγονότων ή συζητήσεων. Μπορεί να λάβετε νέα από άλλη τοποθεσία, τα οποία θα σας αναστατώσουν ή θα αλλάξουν τα σχέδιά σας. Η μέρα υποδεικνύει καλά αποτελέσματα στην εργασία σας ή στις ενέργειες που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα να περιμένετε ενδιαφέρουσες επαφές με ανθρώπους που ζουν μακριά από εσάς. Πολλοί θα λάβετε μια σημαντική πρόταση, μια πρόσκληση, πληροφορίες και πολλά άλλα. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για συνομιλίες με φίλους ή συγγενείς. zodia-3-1200x973

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Παρασκευή σκεφτείτε προσεκτικά τα σχέδιά σας που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας. Θα θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές… Αλλά μην βιαστείτε, μέχρι να είστε βέβαιοι ότι η στιγμή είναι κατάλληλη. Σήμερα θα χρειαστεί να επιλύσετε γρήγορα ένα πρόβλημα που έχει προκύψει στο σπίτι ή στην εργασία σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα βιώσετε διάφορες εκπλήξεις ή απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με γυναίκες. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για υποχρεώσεις που σχετίζονται με την δουλειά ή την επιχείρησή σας. Επίσης για τη διεξαγωγή επιχειρηματικών συνομιλιών, με ανθρώπους από άλλες πόλεις και χώρες. Η μέρα είναι ιδανική για τη σύλληψη ή τη γέννηση ενός παιδιού.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments