Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [3/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [3/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [3/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [3/04/20].

Κριός

Αισθάνεστε έτοιμοι για καβγά. Αυτό που δεν συνειδητοποιούν οι άλλοι, είναι πόσο ευάλωτοι είστε κάτω από το σκληρό παρουσιαστικό σας. Μπορείτε να γίνετε πολύ τρυφεροί με τα άτομα που αγαπάτε. Προσπαθήστε να κάνετε το ίδιο και για τον εαυτό σας.

Ταύρος

Είστε έτοιμοι να τελειώσετε μια σχέση που δεν ξέρετε προς τα πού πηγαίνει. Σας προτείνουμε να το σκεφτείτε λίγο ακόμα. Δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία. Πάρτε τις αποφάσεις σας μετά από ενδελεχή σκέψη.

Δίδυμοι

Η χαλαρή σας γοητεία κρύβει τις πνευματικές σας ικανότητες, τουλάχιστον προς το παρόν. Ίσως ήρθε η ώρα να αφήσετε την πιο διανοούμενη πλευρά του χαρακτήρα σας να βγει προς τα έξω. Ειδικά αν ενδιαφέρεστε για μια σοβαρή και μόνιμη ερωτική σχέση.

zodia-love-erotas4-1200x750

Καρκίνος

Όσο πιο σίγουροι αισθάνεστε, τόσο πιο πολλά ρίσκα είστε έτοιμοι να πάρετε στην ερωτική σας ζωή. Κάντε οτιδήποτε χρειαστεί, προκειμένου να αισθανθείτε προσγειωμένοι, ασφαλείς και συγκεντρωμένοι. Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και τολμήστε. Δεν θα χάσετε.

Λέων

Αυτό το ειδύλλιο που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι πιο ευαίσθητο από όσο πιστεύετε. Καλό θα ήταν λοιπόν να ρίξετε λίγο τους τόνους. Όσο πιο επιθετική είναι η στρατηγική που ακολουθείτε, τόσο πιθανότερο είναι να τρομάξετε αυτό το άτομο. Η διακριτικότητα είναι σημαντική τώρα.

Παρθένος

Η εργένικη ζωή έχει και τα καλά της. Έτσι δεν είναι; Έχετε άφθονο χρόνο για να φροντίζετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες του, δεν δίνετε λογαριασμό σε κανέναν. Σύντομα, όμως, θα συναντήσετε το κατάλληλο άτομο, για χάρη του οποίου θα θυσιάσετε την πολύτιμη ελευθερία σας.

Ζυγός

Η ερωτική σας ζωή έχει πέσει σε τέλμα. Θα βοηθούσε να ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου φίλου σας που έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση. Λογικά, φάση είναι και θα περάσει. Προς το παρόν βασιστείτε στους φίλους σας.

Σκορπιός

Κρατήστε τις επιλογές σας ανοιχτές. Όσο περισσότερες πόρτες κλείνετε, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε την νέα σας ερωτική σχέση. Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να κρύβεται ο έρωτας της ζωής σας. Διατηρήστε ένα χαλαρό και ειλικρινές κλίμα σε όλες σας τις αλληλεπιδράσεις.

Τοξότης

Σήμερα δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε για τίποτα. Η κρίση σας είναι αρκετά θολωμένη, ειδικά σε θέματα που αφορούν την καριέρα ή τα οικονομικά σας. Αν όμως είστε πρόθυμοι να δείτε την ευρύτερη εικόνα, θα έχετε μια αποκάλυψη. Αύριο τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. zodia-love-erotas6-1200x766

Αιγόκερως

Έχετε περάσει ατελείωτες ώρες φτιάχνοντας το σπίτι σας. Γιατί να θέλετε να βγείτε έξω; Τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία για να το χαρείτε όπως του αξίζει. Και ίσως εντοπίσετε μερικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε και ποτέ πριν δεν είχατε το χρόνο.

Υδροχόος

Εδώ και καιρό σας απασχολεί ένα μεγάλο θέμα. Σήμερα ξαφνικά αποδεικνύεται ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια αυταπάτη. Μπορείτε να το επιλύσετε με δεμένα τα μάτια αν θέλετε. Καιρός να χαλαρώσετε.

Ιχθύες

Όσο περισσότερο ανοιχτείτε σε κάποιο άτομο σήμερα, τόσο περισσότερο θα συνδεθείτε μαζί του. Αγάπη σημαίνει να αισθάνονται ασφαλείς δύο άνθρωποι για να εξερευνήσουν ο ένας τις αδυναμίες του άλλου. Μην φοβάστε να δείξετε τα συναισθήματά σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments