Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [3/04/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [3/04/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [3/04/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή [3/04/20].

κριός

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις αυτή τη στιγμή, είναι ν’ αντιμετωπίσεις μια ένταση στη σχέση σου. Το βέβαιο είναι, πως δε χρειάζεται να συμφωνείτε σε όλα με το ταίρι σου. Μπορείτε ν’ αντιμετωπίσετε με ήρεμο τρόπο, ότι πρόβλημα προκύψει ή όποια διαφορά απόψεων δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Όσο έχετε καλή επικοινωνία, δεν υπάρχει λόγος να παρατείνονται οι εντάσεις.

ταύρος

Το να είσαι ξεκάθαρη για το τι θέλεις να αλλάξεις στη σχέση σου, είναι ένα θέμα. Αλλά υιοθετώντας μια συγκεκριμένη στάση, αυτό δε θα βοηθήσει να συνδεθείς με τη μεγαλύτερη εικόνα, όσων ονειρεύεσαι για τα ερωτικά σου. Οι παθιασμένες εξελίξεις περιμένουν, αν θα κάνεις προσεκτικά βήματα για τον ερωτικό σου στόχο. Η εμμονή σου να εστιάζεις στο μέλλον, είναι εξίσου σημαντική με αυτό που κάνεις στο παρόν.

δίδυμοι

Θα μπορούσε να είναι εύκολο να μιλήσεις πριν σκεφτείς…ειδικά όταν πρόκειται για μια συζήτηση σχετική με τα αισθηματικά σου. Αν και η επιθυμία σου να πεις όσα σκέφτεσαι μπορεί να ενταθεί….δε χρειάζεται να είσαι χείμαρρος, όταν το κάνεις. Αν ακολουθήσεις μια στάση του στυλ « αν δε μπορώ να πω κάτι καλό, ας μην πω τίποτα»…. αυτό θα ήταν η καλύτερη τακτική, τώρα.

zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Δεν χρειάζεται να βασίζεσαι στη διαίσθησή σου, για να καταλάβεις πως κάτι «παίζει» στη σχέση σου, που ίσως χρειαστεί προσεκτικό χειρισμό. Προτού όμως προβείς σε οποιαδήποτε τολμηρή κίνηση για να αντιμετωπίσεις κάτι πριν εμφανιστεί, προσπάθησε να καταλάβεις τις λεπτές αποχρώσεις σ’ αυτά που κάνεις. Μπορείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις όπου χρειάζεται…αλλά σκέψου, πως μια ευαίσθητη προσέγγιση είναι πάντα, η πιο σοφή κίνηση.

λέων

Το γεγονός πως δε γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις για ν’ αντιμετωπίσεις μια ένταση στη σχέση σου, μπορεί να σε οδηγήσει στο να μην πεις ή να μην κάνεις τίποτα. Αυτή είναι μια περίοδος που θα μπορούσες να πάρεις σωστές αποφάσεις. Προσπάθησε ν’ ακούσεις αυτά που λέει το ταίρι σου…ακόμη κι αν δεν συμφωνείς με όσα λέει. Θα εκπλαγείς με το γεγονός, πως η διαφορά απόψεων κάποιες φορές, βοηθάνε στην αποκατάσταση της ισορροπίας, όπου χρειάζεται.

παρθένος

Αν θέλεις μια απάντηση από τον εραστή σου, τότε ζήτησέ τη με τρόπο. Το να λειτουργείς ευάλωτα, μπορεί να είναι κάτι που δε συνηθίζεις να κάνεις. Αλλά για να ανακαλύψεις αυτό που θέλεις, πρέπει να βρεις ένα έξυπνο τρόπο, για να κάνεις μερικές δύσκολες ερωτήσεις. Αν αυτό που θέλεις είναι να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας, τότε είναι σημαντικό ν’ ακολουθήσεις αυτή την τακτική.

ζυγός

Θα ήταν εύκολο να εστιάσεις στην αρνητική ενέργεια που υπάρχει αυτό το διάστημα στη σχέση σου. Δεν σου είναι όμως τόσο εύκολο να παραδεχτείς, πόσο συμμετέχεις εσύ σ’ αυτό. Μπορείς να μεταμορφώσεις αυτό που φαίνεται αρνητικό…. σε κάτι καθησυχαστικά θετικό, ανοίγοντας το μυαλό σου. Αποδέξου αυτά, που στην πραγματικότητα θέλεις ν’ απορρίψεις. Στη συνέχεια, γίνε αυτή που θα μειώσει την ένταση και δε θα την προκαλέσει.

σκορπιός

Θα είναι μια σπάνια στιγμή, που θ’ αμφισβητήσεις τη διαίσθησή σου. Δεν θα σε οδηγήσει απαραίτητα σε παραπάτημα, αλλά μπορεί να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα ή να κάνεις υποθέσεις για ένα ερωτικό σου ζήτημα, που δε θα αποδειχτούν σωστές. Αν δε γνωρίζεις όλα τα γεγονότα, τότε αποδέξου το. Οι απαντήσεις θα έρθουν! αλλά μην κάνεις τα πράγματα πιο περίπλοκα με διάφορες εικασίες, διακινδυνεύοντας να κάνεις λάθος.

τοξότης

Αν έχεις κάνει κάποιο λάθος, τότε εστίασε σ’ αυτό που συμβαίνει, με ρεαλισμό. Μπορεί να είναι ένα θέμα, που αφορά τα κοινά οικονομικά με το ταίρι σου. Εδώ χρειάζονται δυο κεφάλια για να σκεφτούν και να λύσουν το οικονομικό φιάσκο που δημιουργήθηκε. Απλά ομολόγησε πως έκανες λάθος. Μην προσπαθήσεις να το καλύψεις. zodia-love-erotas-zevgari-1200x801

αιγόκερως

Μπορεί να είναι μια περίοδος που πρέπει να λειτουργήσεις σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου, για να φέρεις τη δομή σε ό,τι διαλύθηκε. Μ’ αυτή την κίνηση, θα ωφεληθεί και η σχέση σου, που τελευταία ήταν εκτός ελέγχου. Ευτυχώς, δεν είναι αδύνατο να αποκατασταθεί η αρμονία… όπου χρειάζεται. Θα μπορούσες επίσης με έξυπνο τρόπο, να μετατρέψεις οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια, σε θετική κι ευχάριστη.

υδροχόος

Έχεις συνηθίσει τη ρουτίνα στη σχέση σου. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν είσαι διατεθειμένη ν’ ανοίξεις το μυαλό σου και να προσπαθήσεις να κάνεις μερικές αλλαγές, όπου κρίνεις πως χρειάζονται. Επειδή με την αλλαγή…. ό, τι έχει γίνει πολύ ρουτίνα – όπως η σχέση σου, για παράδειγμα – θα μπορέσεις να δεχτείς ευκολότερα τις νέες θετικές και παθιασμένες δυνατότητες.

ιχθύες

Όταν υπάρχει μια βαθιά ριζωμένη ερωτική φιλοδοξία, θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τους περισπασμούς που σ’ εμποδίζουν ώστε να την προωθήσεις! Αλλά είναι σημαντικό να μοιραστείς αυτό που βλέπει το μυαλό και η καρδιά σου, με το σύντροφό σου. Μαζί, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό σχέδιο για να μετατρέψετε το όραμά σου, σε κάτι πραγματικό. Απλά να είσαι σίγουρη, πως θέλεις να πραγματοποιήσεις, αυτή τη φαντασίωσή σου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments