Ελλάδα

Το ξεκάθαρο μήνυμα του Αρκά στους ηλικιωμένους

Το ξεκάθαρο μήνυμα του Αρκά στους ηλικιωμένους
Ο Αρκάς όπως συνηθίζει καυτηριάζει με χιουμοριστική διάθεση την απαγόρευση της κυκλοφορίας δίνοντας έμφαση στην τρίτη ηλικία.

Το φονικό πέρασμα της πανδημίας είναι σαφές πως «χτυπά» κατά κύριο λόγο τους ηλικιωμένους. Η κυβέρνηση από τη πρώτη μέρα πήρε αυστηρά μέτρα προκειμένου η χώρα να αποφύγει τις πολυάριθμες απώλειες ιδιαίτερα της τρίτης ηλικίας. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας ήρθε μάλιστα να δώσει μεγαλύτερη προσοχή ειδικά σε αυτούς τους ανθρώπους, που αρχικά δεν κατάλαβαν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο Αρκάς μέσα από τη μοναδική στήλη του με το σημερινό του σκίτσο παρουσιάζει τη σημερινή πραγματικότητα. Έναν παππού ο οποίος πλέον έχει αντιληφθεί πως τα πράγματα δεν είναι απλά αντιθέτως είναι πολύ σοβαρά και σέβεται πλέον απόλυτα το «Μένουμε Σπίτι». Στο μήνυμά του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Καθίστε σπίτι!… Δεν έφτασα σ’ αυτή την ηλικία για να πάω από κορωνοϊό».

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Freitag, 3. April 2020

Ο Αρκάς αρέσκεται να σχολιάζει την καθημερινότητα. Έτσι το τελευταίο διάστημα δεν θα γινόταν να μην ασχοληθεί με την πανδημία, περνώντας τα σωστά μηνύματα με έναν μοναδικό χιουμοριστικό τρόπο. Δεν είναι όντως κρίμα για κάθε ηλικιωμένο που έφθασε μέχρι αυτή την ηλικία να χάσει τη ζωή του από τον κορωνοϊό; Είναι γι’ αυτό τον λόγο η κυβέρνηση θέτει την απαγόρευση κυκλοφορίας και τον περιορισμό των μετακινήσεων σε χωριά και άλλες πόλεις από τον τόπο διαμονής. Για να έχουμε τις γιαγιάδες και τους παππούδες για πολλά χρόνια ακόμη μαζί μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments