Ελλάδα

Χαρδαλιάς κορωνοϊός απαγόρευση κυκλοφορίας: Παράταση έως τις 27 Απριλίου

Χαρδαλιάς κορωνοϊός απαγόρευση κυκλοφορίας: Παράταση έως τις 27 Απριλίου
Χαρδαλιάς κορωνοϊός απαγόρευση κυκλοφορίας: Έως τις 27 Απριλίου παρατείνονται τα μέτρα περιορισμού στις μετακινήσεις λόγω του κορωνοϊού.

Χαρδαλιάς κορωνοϊός απαγόρευση κυκλοφορίας: Παρατείνονται τα μέτρα περιορισμού στις μετακινήσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ως τις 27 Απριλίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. «Η απαγόρευση κυκλοφορίας στη χώρα θα επεκταθεί για τρεις εβδομάδες» επεσήμανε ο κ. Χαρδαλιάς, τονίζοντας ταυτόχρονα πως το αποτέλεσμα της προσπάθειας κρίνεται μέρα με την ημέρα.

«Το αποτέλεσμα όμως αυτό σε ελάχιστες ώρες ή μέρες μπορεί να ανατραπεί. Να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα», ανέφερε.

Παράλληλα ο υφυπουργός ξεκαθάρισε πως: «Οι περιορισμοί δεν αφορούν συμπολίτες μας που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας που πρέπει να ασκούνται, να κολυμπούν κλπ. Πρέπει πάντα να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα ιατρικά πιστοποιητικά για την ανάγκη να ασκούνται».

«Καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια για να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας και το δημόσιο σύστημα υγείας. Η ενότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει στη συντριπτική της πλειοψηφία η ελληνική κοινωνία μας έχει επιτρέψει να έχουμε διαφορετική πορεία από άλλες χώρες. Σε ελάχιστες ώρες αυτό μπορεί να ανατραπεί. Να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή, την ίδια υπομονή και το ίδιο πείσμα, ώστε να συνεχίσουμε να κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Συγχρόνως έστειλε σαφές μήνυμα σε όσους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα: «Ενώ η πλειοψηφία δείχνει υπομονή κάποιοι επιμένουν με τεχνάσματα να υπονομεύσουν την εθνική προσπάθεια. Δεν θα μείνουμε θεατές στην αυξημένη κίνηση που είδαμε στις εθνικές και σε κάποιους παράδρομους. Η στάση τους είναι αντικοινωνική. Δεν βλέπουν τι γίνεται στην Ευρώπη; Να ξέρουν αυτοί οι ανεύθυνοι ότι δεν θα κάνουμε βήμα πίσω».

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments