Lifestyle

FY στον Θέμη Γεωργαντά After Dark: Αυτή είναι η ένοχη τηλεοπτική του απόλαυση [vid]

FY στον Θέμη Γεωργαντά After Dark: Αυτή είναι η ένοχη τηλεοπτική του απόλαυση [vid]
FY στον Θέμη Γεωργαντά After Dark: Ο γνωστός παρουσιαστής υποδέχθηκε τον καλλιτέχνη την Παρασκευή 3/4 στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ στις 00.00.

FY στον Θέμη Γεωργαντά After Dark: Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά After Dark ήταν ο 20χρονος καλλιτέχνης. Ο FY ακολουθώντας τη γνωστή διαδικασία της εκπομπής έκανε αρκετές εξομολογήσεις. Είναι φουλ ερωτευμένος ενώ μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τις θαυμάστριές του, την έμπνευσή του, το αγαπημένο του φαγητό αλλά και ποια είναι η ένοχη τηλεοπτική του απόλαυση: Μα φυσικά το «My style rocks»!

Όπως διαβάζουμε στο mivida.gr ο 20χρονος rapper από τη Θεσσαλονίκη, άρχισε να ασχολείται με την rap από τα 15 του. Χρησιμοποίησε στα τραγούδια του μία νέα slang δικής του επινόησης, με πολύ ιδιαίτερο ήχο. Πριν ακόμα από την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ «Lingo» είχε γίνει γνωστός από video που ανέβαζε στο YouTube, όπως το «i-Phone», πάνω από 3,3 εκατομμύρια views και το «679» με 3 εκατομμύρια. Το τραγούδι «Δε Με Θέλουν» που έγραψε ο FY για το άλμπουμ «Lingo», έγινε αμέσως επιτυχία μπαίνοντας στο Viral 50 και στο Top 50 του Spotify και στο iTunes chart. To video, του George Mpenioudakis, έγινε no1 στις τάσεις του YouTube, και έχει ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια views.

Tο νέο του άλμπουμ, με ένα τίτλο που δείχνει την καινούρια τροπή της ζωής του, «Super Star», περιέχει ένα βαθιά συναισθηματικό κομμάτι, «Με τα ίδια μάτια» που μιλάει για το παιδί που χάθηκε: «Ρωτάνε τι με απασχολεί / νομίζουν είναι το μαλλί μου / μα έχω τόσα προβλήματα, μου ‘χει λείψει το να είμαι παιδί / γι’ αυτό και πάω στο σχολείο μου, μπας και με δω εκεί / και θυμηθώ τα όνειρα που ‘κανα στα διαλείμματα / με απασχολεί που πριν απ’ το σώμα μου γερνάει η ψυχή / και τα μάτια μου έχουν δει / πολύ πιο πολλά απ’ αυτά που έπρεπε να ‘χουν δει / έχω ζήσει τόσα όνειρα μα και τόσους εφιάλτες / έχω μάθει να στερούμαι για χρόνια, μα θέλω τα πάντα αν πεινάσω…»

Τα τραγούδια του album όπως το «Άρωμα» και το «Just like me» έχουν ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, και είναι ομολογουμένως εξαιρετικές στιγμές νέας μουσικής που πατάνε στα νέα βραζιλιάνικα beats και στις παραδοσιακές ποπ φόρμες.

Το Super Star κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Capital Music/Panik Records.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments