Ελλάδα

Λιόσια πυροβολισμός οκτάχρονη: Συνελήφθησαν οι γονείς του κοριτσιού που τραυματίστηκε με σφαίρα στο πόδι

Λιόσια πυροβολισμός οκτάχρονη: Συνελήφθησαν οι γονείς του κοριτσιού που τραυματίστηκε με σφαίρα στο πόδι
Λιόσια πυροβολισμός οκτάχρονη: Συνελήφθησαν οι γονείς της οκτάχρονης που τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι το βράδυ του Σαββάτου στα Λιόσια.

Λιόσια πυροβολισμός οκτάχρονη: Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο πατέρας και η μητέρα του οκτάχρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε από σφαίρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χθες το βράδυ. Η σύλληψή τους, ήταν εξαφανισμένοι, έγινε στην περιοχή των Λιοσίων. Και οι δύο κατηγορούνται για παραμέληση ανηλίκου.

Θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα όπου θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου 4 Απριλίου, όταν η μητέρα ήταν στο δρόμο με τα δύο παιδιά της, την οκτάχρονη και τον πεντάχρονο γιο της. Κάποια στιγμή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μικρός βρήκε κάτι που έμοιαζε με στυλό, το μάζεψε και το έβαλε στην τσέπη του, χωρίς όμως να πει κάτι στη μητέρα του. Όταν έφτασαν στο σπίτι, το έδειξε στην αδερφή του και άρχισε να παίζει με αυτό. Δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για όπλο – στυλό, το οποίο κάποια στιγμή εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας το κοριτσάκι στο πόδι.

Η μητέρα και η θεία της μικρής, την μετέφεραν στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία». Σε ερωτήσεις των γιατρών για το τι συνέβη, η μητέρα έπεσε σε αντιφάσεις και κάποια στιγμή έφυγε με το πρόσχημα ότι πάει να φέρει το βιβλιάριο της κόρης της. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της και αναζητούνταν από την Αστυνομία. Λίγο μετά έφυγε από το νοσοκομείο και η θεία του παιδιού. Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας αναζητούνταν από την ΕΛ.ΑΣ. ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για παραμέληση ανηλίκου.

Στο χειρουργείο που οδηγήθηκε η μικρή, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το τραύμα προέρχεται από σφαίρα. Η Αστυνομία, από την πλευρά της, αδυνατούσε να επιβεβαιώσει ότι υπήρξε πυροβολισμός που τραυμάτισε το οκτάχρονο κορίτσι, καθώς δεν έχει βρεθεί η βολίδα. Οι γιατροί πάντως πιστοποιούν ότι το τραύμα προέρχεται από βολίδα μικρού διαμετρήματος. Ο μικρός αδερφός της φιλοξενείται σε σπίτι συγγενών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments