Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον Βρετανία κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο πρωθυπουργός

Μπόρις Τζόνσον Βρετανία κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο πρωθυπουργός
Μπόρις Τζόνσον Βρετανία κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μπόρις Τζόνσον προκειμένου να νοσηλευθεί για κορωνοϊό.

Μπόρις Τζόνσον Βρετανία κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, λόγω των επίμονων συμπτωμάτων του κορωνοϊού. Εκεί πρόκειται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, δέκα μέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η Ντάουνινγκ Στριτ αναφέρει ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εισήχθη απόψε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, διευκρινίζοντας ότι η εισαγωγή γίνεται προληπτικά, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει συμπτώματα του κορωνοϊού δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε με τον Covid-19.

“Μετά τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός εισήχθη απόψε στο νοσοκομείο για εξετάσεις”, αναφέρει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου. “Αυτό είναι ένα προληπτικό βήμα, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα κορωνοϊού” σημειώνεται στη συνέχεια. Ο Τζόνσον ευχαρίστησε το προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας (NHS) για το έργο που προσφέρει, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι καλύτερες μέρες θα επιστρέψουν

Μέσω διαγγέλματος, η Βασίλισσα Ελισάβετ απευθύνθηκε στον βρετανικό λαό  -και όχι μόνο- στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού. Αυτό μάλιστα, ήταν μόλις το πέμπτο μήνυμά της τα τελευταία 68 χρόνια, εξαιρουμένων αυτών των Χριστουγέννων. «Ενώ έχουμε αντιμετωπίσει προκλήσεις πριν, αυτό είναι διαφορετικό, αυτή τη φορά θα ενωθούμε με όλα τα έθνη σε ολόκληρο τον κόσμο σε μια κοινή προσπάθεια, χρησιμοποιώντας τις μεγάλες προόδους της επιστήμης», είπε η Βασίλισσα και επαίνεσε το προσωπικό της υγειονομικής περίθαλψης για την ανιδιοτελή δουλειά τους και εξήρε τους ανθρώπους που παρέχουν τρόφιμα και φάρμακα σε εκείνους που τα χρειάζονται.

«Αυτοί που θα έρθουν μετά από εμάς θα λένε ότι οι Βρετανοί αυτής της γενιάς ήταν δυνατοί όσο κανείς άλλος κι ότι η αυτοκυριαρχία και η συμπόνοια για τους συμπολίτες μας εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν αυτή τη χώρα. Η υπερηφάνεια για αυτό που είμαστε δεν είναι μόνο κομμάτι του παρελθόντος αλλά ορίζει το παρόν και το μέλλον μας», συνέχισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments