Lifestyle

Ιλένια Γουίλιαμς: Θετική στον κορωνοϊό η τραγουδίστρια

Ιλένια Γουίλιαμς: Θετική στον κορωνοϊό η τραγουδίστρια
Ιλένια Γουίλιαμς: Στην αποκάλυψη πως η ίδια έπεσε θύμα του κορωνοϊού προέβη η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια.

Ιλένια Γουίλιαμς: Όσο μακραίνει η λίστα των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού τόσο περισσότεροι θα είναι και οι επώνυμοι που θα περνούν αυτή την επίπονη διαδικασία. Τελευταίο χρονικά «γνωστό» επιβεβαιωμένο κρούσμα η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Ιλένια Γουίλιαμς. Την είδηση αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μένουμε Alpha».

«Πέρασα και εγώ τον ιό η αλήθεια είναι. Έκανα το τεστ, είμαι ένα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δεν μπορώ να σας πω ότι φοβήθηκα, αγχώθηκα περισσότερο για τους δικούς μου ανθρώπους. Σκεφτόμουν εγώ με ποιους έχω έρθει σε επαφή. Όταν εμφάνισα τα συμπτώματα ήμουν ήδη πέντε μέρες μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς την οικογένειά μου και μεγαλύτερους ανθρώπους είχα να τους δω ήδη δυο εβδομάδες. Όποιον σκέφτηκα ότι μπορεί να είχα συναντήσει , τους ενημέρωσα όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιλένια Ουίλιαμς.

«Είχα όλα τα συμπτώματα. Το μόνο που δεν είχα και κατάλαβα ότι ήταν και το πιο βαρύ ήταν ο βήχας. Είχα πάρα πολύ υψηλό πυρετό, δέκατα, απώλεια γεύσης και όσφρησης για τέσσερις ημέρες με πέντε ημέρες.Είχα πολύ έντονους πόνους σε μυς και κόκαλα», πρόσθεσε.

Θυμίζουμε πως η Ιλένια το τελευταίο διάστημα έχει εγκαταλείψει τον χώρο της παρουσίασης όπου και την γνωρίσαμε πιάνοντας πλέον την άλλη μεγάλη της αγάπη, αυτή της μουσικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments