Lifestyle

Katy Perry Orlando Bloom: Ανακοίνωσαν το φύλλο του μωρού που περιμένουν

Katy Perry Orlando Bloom: Ανακοίνωσαν το φύλλο του μωρού που περιμένουν
Katy Perry Orlando Bloom: Η Katy Perry βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό για να προστατευθεί από τον κορωνοϊό τώρα που είναι έγκυος.

Katy Perry Orlando Bloom: Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Katy Perry και ο αγαπημένος ηθοποιός Orlando Bloom, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ανακοίνωσαν χθες το φύλο του μωρού που περιμένουν.Η 35χρονη τραγουδίστρια και ο καλός της μετρούν αντίστροφα για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους και μέσω Instagram ανακοίνωσε πως περιμένουν κοριτσάκι.

«Είναι κορίτσι» έγραψε η Katy Perry πλάι σε μια φωτογραφία του αγαπημένου της, ο οποίος χαμογελά παρότι είναι πασαλειμμένος με ροζ κρέμα. Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Katy Perry βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό για να προστατευθεί από τον κορωνοϊό τώρα που είναι έγκυος. Ο Orlando Bloom επέστρεψε από την Ευρώπη πριν από κάποιες ημέρες, όπου βρισκόταν για τις ανάγκες γυρισμάτων της νέας του ταινίας. Τόσο εκείνος, όσο και η Katy Perry είναι καλά στην υγεία τους.

Ανέβαλαν τον γάμο τους λόγω… κορωνοϊού

Ωστόσο υπενθυμίζεται πως πριν ένα μήνα η Katy Perry αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, μέσα από το video clip για το τραγούδι της «Never Worn White», αλλά μετά από λίγες μέρες μια είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και δεν ήταν και τόσο… ευχάριστη! Σύμφωνα με το People, η τραγουδίστρια και ο αστέρας του Hollywood, Orlando Bloom, ανέβαλαν τον προγραμματισμένο για το καλοκαίρι γάμο τους στην Ιαπωνία, εξαιτίας της παγκόσμιας εξάπλωσης του κορωνοϊού. «Ήταν όλα κανονισμένα στην Ιαπωνία, με 150 καλεσμένους. Η Katy ήταν πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη που θα περπατούσε στην εκκλησία προς τον μέλλοντα άντρα της, έγκυος. Ήταν και οι δύο ήρεμοι πως όλες οι λεπτομέρειες του γάμου επιτέλους έμπαιναν σε μια σειρά, αλλά αυτή τη στιγμή θα κάνουν μια παύση, εξαιτίας του κορωνοϊού», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι πηγές στο People.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments