Lifestyle

Μάρκος Σεφερλής: Η δίαιτα που έκανε τον κωμικό αγνώριστο

Μάρκος Σεφερλής: Η δίαιτα που έκανε τον κωμικό αγνώριστο
Μάρκος Σεφερλής: Ο γνωστός ηθοποιός έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να χάσει πολλά από τα περιττά κιλά που έβαλε τους τελευταίους μήνες.

Μάρκος Σεφερλής: Χαλάρωσε ο Μάρκος Σεφερλής και το έριξε στο φαγητό τους τελευταίους μήνες. Αυτό παραδέχθηκε και ο ίδιος σε συνέντευξή του αναφέροντας πως χωρίς καν να το καταλάβει έφθασε να υπερβαίνει τα 100 κιλά. Για καλή του τύχη η εικόνα αυτή όπως ήταν φυσικό έπεσε στην αντίληψη της γυναίκας του, Έλενας Τζαβαλιά, η οποία αμέσως ανέλαβε δράση.

Η ηθοποιός, η οποία είναι γνωστή για τον φανατισμό της στη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή φρόντισε να θέσει αυστηρή διατροφή στον σύζυγό της. Ο Μάρκος Σεφερλής μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να χάσει 13 ολόκληρα κιλά. Χάρη στη στήριξη και στις διατροφικές συμβουλές της γυναίκας του, χάνει δύο κιλά ανά εβδομάδα, κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα. «Έχασα δύο κιλά την τελευταία εβδομάδα, ξεφούσκωσα, πηγαίνω κάθε εβδομάδα, με βλέπει, μου λέει πού πρέπει να χάσω και είναι μία εξειδικευμένη δίαιτα, δεν είναι γενική…», λέει ο ίδιος.

Όλοι γνωρίζουν πως το φαγητό είναι η μεγάλη του αδυναμία και με τη βοήθεια αυτού κατέκτησε άλλωστε και την καρδιά της συζύγου του. Η τελευταία μάλιστα έχει αδυναμία στα ζυμαρικά και παλαιότερα στην εκπομπή που παρουσίαζαν μαζί, ο Μάρκος είχε μαγειρέψει το αγαπημένο της πιάτο!«Το φαγητό αυτό έκανε την Έλενα Τσαβαλιά να πέσει στην αγκαλιά μου χωρίς να το σκεφτεί» αποκάλυψε ο γνωστός κωμικός για το σουφλέ του.

Στόχος του Μάρκου είναι να ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αποφεύγοντας τα τηγανητά και τα γλυκά, τα οποία είναι και αυτά που τον παχαίνουν. Έχει καταλάβει άλλωστε πως το δύσκολο δεν είναι τόσο να χάσει κιλά, όσο να διατηρήσει σταθερό το βάρος του. Με τη σύζυγο του Έλενα Τσαβαλιά στο πλευρό του, δεν έχει να ανησυχεί για το παραμικρό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments