Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [5/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [5/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [5/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [5/04/20].

Κριός

Δεν είστε στα καλύτερά σας σήμερα το πρωί. Αισθάνεστε μια μελαγχολία και μια νωθρότητα. Μην πιέζεστε να κάνετε κάτι αν δεν έχετε όρεξη. Χαλαρώστε. Μέχρι το βράδυ, η ενέργειά σας θα έχει επανέλθει στα κανονικά της επίπεδα.

Ταύρος

Το σύμπαν στέλνει προς το μέρος σας διάφορα ωραία πράγματα σήμερα το πρωί. Γι’ αυτό σηκωθείτε νωρίς και αξιοποιήστε τα «δώρα» του στο έπακρο. Από το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ, θα μπείτε σε μια πιο χαλαρή, εξερευνητική κατάσταση.

Δίδυμοι

Βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας σήμερα το πρωί. Φάτε ένα θρεπτικό πρωινό, πηγαίνετε μια σύντομη βόλτα και καθαρίστε το μυαλό σας. Το απόγευμα, ανοίξτε τις πύλες επικοινωνίας και δείτε ποιος/ποια θα ενδιαφερθεί.

zodia-love-erotas4-1200x750

Καρκίνος

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα για να ομορφύνετε το χώρο που ζείτε. Όπως φαίνεται θα χρειαστεί να μείνετε αρκετό καιρό ακόμη εντός σπιτιού. Για αυτό οργανώστε τα πράγματά σας, ξεφορτωθείτε οτιδήποτε άχρηστο και δημιουργήστε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.

Λέων

Σήμερα το πρωί ολοκληρώστε μια δουλειά που αφορά το σπίτι ή την εργασία σας. Θα σας δώσει μια αίσθηση ολοκλήρωσης, που έχετε ανάγκη αυτόν τον καιρό. Αργότερα, μπορείτε να προσπαθήσετε να μαγειρέψετε μια περίπλοκη συνταγή, που απαιτεί πολύ χρόνο. Είστε ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα!

Παρθένος

Έχετε πολύ ισχυρή ενέργεια αλλά και εξαιρετικά εύστοχη σκέψη. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη σημερινή μέρα (σχεδόν) όπως θέλετε, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Εξασκήστε τη δημιουργικότητά σας.

Ζυγός

Όσο πιο μανιασμένα επιδιώξετε μια ερωτική σχέση τώρα, τόσο πιθανότερο είναι να τρομάξετε το αντικείμενο του πόθου σας και να το χάσετε. Αν απλά χαλαρώσετε και απολαύσετε τη διαδρομή, θα έρθετε πιο κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Αν ενεργήσετε παρορμητικά σήμερα, να είστε προετοιμασμένοι για κάθε πιθανό αποτέλεσμα. Μπορεί να οδηγήσει σε αδιέξοδο ή μπορεί να πάει ανέλπιστα καλά. Καλύτερα και από το τέλος μιας κινηματογραφικής κομεντί. Αξίζει το ρίσκο!

Τοξότης

Τακτοποιήστε τυχόν υποχρεώσεις και δουλειές σήμερα το πρωί. Και αυτό γιατί από το μεσημέρι και μετά θα έχετε όρεξη μόνο για να χαλαρώσετε στον καναπέ παρέα με ένα καλό βιβλίο. zodia-love-erotas6-1200x766

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην επικοινωνία, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Και σίγουρα πρόκειται για μια αμφίδρομη κατάσταση. Αυτά που λέτε είναι σημαντικά αλλά θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν σας αρέσουν και όσα ακούτε.

Υδροχόος

Θα το κάψετε απόψε. Και μάλιστα στο καλύτερο μέρος της πόλης: στο σπίτι σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα καυτό αφρόλουτρο, αρωματικά κεριά και χαλαρωτική μουσική. Στη συνέχεια δείτε την αγαπημένη σας ταινία παρέα με ένα τεράστιο μπολ ποπ-κορν. Το αξίζετε!

Ιχθύες

Σήμερα καλά θα κάνετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι νωρίς και να τακτοποιήσετε άμεσα τυχόν εκκρεμότητες στην ερωτική σας ζωή. Η ενέργεια σας στην αρχή της μέρας θα ευνοεί την επικοινωνία και τον προγραμματισμό. Αργότερα, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες για παρατήρηση αλλά όχι για δράση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments